szexuális erőszak Nyíregyháza videó kislány alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molesztált és gyalázott egy öntudatlan gyereket öt tizenéves fiú Nyíregyházán. Az esetről videó is készült, melyet aztán fel is tettek az internetre. 

A fiúk 2013 nyarán egy Nyíregyháza-Sóstón megrendezett fesztiválon találkoztak áldozatukkal, az akkor még a 14 évet be sem töltött kislánnyal. A gyereket felvitték az egyikük lakására, leitatták, majd deréktól lefelé pucérra vetkőztették. A fiúk megfogdosták, majd több, megszégyenítő dolgot is tettek vele - írja a Bors.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Tíz óra körül otthagyták a kislányt, aki csak reggel tért magához. Az esetről készült felvételek később felkerültek az internetre, melyet egy idő után több idősebb diák is észrevett, és jelentett a rendőrségen. A tettesek közül hármat négy, kettőjüket három év fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetésre ítéltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.