23 évig rácsok mögött lesz a lány, aki megölte az anyját és mostohaapját

Forrás: Facebook -
gyilkosság fegyver blogger börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadászpuskával végzett mostohaapjával, majd harminc késszúrással ölte meg édesanyját az internetes berkekben csak a horrorisztikus történeteiről ismert Ashlee Martinson, nicknevén Vampchick.

Az interneten Vampchick néven blogoló, 18 éves Ashlee Martinson tavaly márciusban, wisconsini otthonukban, egy vadászpuskával lőtte agyon mostohaapját, majd harminc késszúrással végzett édesanyjával.

A kettős gyilkosságért 23 év börtönre ítélték,

valamint a szabadulása után további 17 évig lesz szigorú felügyelet alatt.

Forrás: Facebook

Az ügyészek először 40 év börtön kiszabását kértek rá, ügyvédei viszont 8 évet javasoltak, arra hivatkozva, hogy a lányt éveken át bántalmazták testileg és lelkileg. Mostohaapja, Thomas Ayers ugyanis rendszeresen verte őt, testvéreit és anyját is, édesanyja egyik korábbi partnere pedig

9 éves korában több ember előtt megerőszakolta.

A bírósági iratok szerint a szakértők megerősítették, hogy Ashlee Martinson a gyilkosságot megelőzően súlyos depresszióban és poszttraumás stresszben szenvedett.

Martinson egyébként márciusban beismerte bűnösségét, de az ítélethirdetéskor nem kívánt élni az utolsó szó jogával.

Az Uber a törvénymódosítás ellenére sem adja felhttp://www.life.hu/news/20160613-julius-kozepetol-elbucsuzhatunk-az-ubertol.htmlNem az Uber ellen, hanem az adófizető magyar vállalkozók védelmében született és lép július közepétől hatályba a törvénymódosítás, legalábbis Fónagy János államtitkár szerint. Az Uber viszont egyáltalán nem örül a döntésnek: nem tartják jó iránynak. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoA brit bűnüldözés legidősebb vádlottja: a 101 éves férfit pedofíliával gyanúsítjákhttp://www.life.hu/news/20160607-a-brit-bunuldozes-legidosebb-vadlottja-allt-birosag-ele-mert-a-101-eves-ferfit-pedofiliaval-vadoljak.htmlAz egykori kamionsofőrt pedofíliával vádolják, ám a férfi tagadja a bűnösségét. NewsThinkstockMegnyitotta kapuit London első meztelenkedős éttermehttp://www.life.hu/news/20160613-megnyilt-london-elso-meztelen-etterme.htmlA vegán-paleo hullámot meglovagolva a Bunyadi nevezetű étterem egy újabb természetbarát opciót kínálva nyitotta meg kapuit az Ádám és Éva kosztüm szerelmeseinek. Tehát, ha nem akarsz zsákbamacskázni, irány a londoni étterem, ahol biztos, hogy megismerheted a randipartnered eddig rejtett oldalát! NewsOrigoKét szatírt fogtak a héten a Margitszigetenhttp://www.life.hu/news/20160602-ma-ket-szatirnak-is-rossz-napja-volt-a-margitszigeten.htmlKét nap alatt két férfit állított bíróság elé az ügyészség a Margitszigeten elkövetett szeméremsértés miatt. NewsThinkstockEgy hajszálon függött az utasok élete - Kiszállás után egy villám csapott a repülőbehttp://www.life.hu/news/20160601-alig-szalltak-ki-az-utasok-villam-csapott-a-repulobe.htmlNagyon nagy szerencséjük volt azoknak az utasoknak, akik még időben kiszálltak a kínai repülőtéren landolt gépből, mivel pár perccel később egy villám csapott a repülőbe. News--Önkéntes babaszeretgetőket keresnek az örökbe adó szervezetekhttp://www.life.hu/news/20160601-babaolelgetoket-keresnek-az-orokbe-ado-szervezetek.htmlHa nincs számodra nagyobb boldogság, mint tündéri kisbabák között lenni, akkor megtaláltuk neked az álommelót. Az Egyesült Államok örökbe adó szervezetei olyan önkénteseket keresnek, akik foglalkoznak az adoptálásra váró kicsikkel. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.