Aggódnak az emberek: könnyű robbantani az EB-n?

Forrás: MTI/AP/Thanassis Stavrakis -
bomba terror robbantás EB 2016 Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre a szurkolók okoznak problémákat a Franciaországban megrendezett Európa Bajnokságon, mégis sokan aggódnak bombatámadás miatt is.

Felforgatják a szurkolók Franciaország városainak életét, stadionon belül és kívül is harcolnak egymással a csapatok rajongói. Eddig a legnagyobb balhét az angol és az orosz szurkolók összecsapása okozta, a meccs lefújása után egyből elkezdődött a két tábor harca.

Forrás: MTI/AP/Thanassis Stavrakis

Az angolok csatárának, Jamie Vardy-nek a felesége Twitteren osztotta meg rajongóival a lefújás utáni pánikhangulatot. A nő azt írta, fenyegetve érezte magát, és ezen a rendőrség jelenléte sem változtatott. “A rendőrség azért van ott, hogy megvédjen minket. Nos, én nem éreztem magamat biztonságban, sokkal inkább fenyegetve” - idézte a nőt a Mirrror.

A stadionba a szurkolóknak sikerült becsempészniük tiltott pirotechnikai eszközöket is, hiába kellett három ellenőrző ponton is megmutatniuk a csomagjaikat. Ez okoz sokaknak aggodalmat: többen úgy vélik, hogy ha ilyen könnyedén sikerült az akár életveszélyes sérülést is okozó eszközöket bevinniük a szurkolóknak, akkor akár egy bombát is be tudnának csempészni.

Vége a találgatásoknak! Elkészült Aigner Szilárd boncolási jegyzőkönyvehttp://www.life.hu/news/20160613-aigner-szilard-meteorologus-boncolasi-jegyzokonyve-elkeszult-igy-vege-a-talalgatasoknak.htmlMost már biztos, hogy természetes úton halt meg a 70 éves Aigner Szilárd. A boncolási jegyzőkönyv szerint az elismert és közkedvelt meteorológusnak sem a szíve, sem korábbi műtétje nem befolyásolta váratlan és tragikus halálát. News--Ma kezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgákhttp://www.life.hu/news/20160613-ma-kezdodnek-magyarorszagon-a-szobeli-erettsegi-vizsgak.htmlMa kezdődnek és június 24-ig tartanak a középszintű szóbeli érettségik.News--Orlandói mészárlás: "Jön. Meg fogok halni" - írta az édesanyjának az egyik áldozathttp://www.life.hu/news/20160612-orlandoi-meszarlas-jon-meg-fogok-halni-ezt-irta-az-edesanyjanak-az-egyk-aldozat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 50 embert gyilkolt meg az orlandói tömegmészáros. A klubban életét vesztő egyik egyik áldozat édesanyja hosszan sms-ezett a fiával annak halála előtt.News--Hosszú Katinka újabb csodát mutatott be Barcelonábanhttp://www.life.hu/news/20160612-hosszu-katinka-majdnem-europa-csucsot-uszott-400-vegyesen-barcelonaban.htmlHosszú Katinka győzött, alig 86 századmásodperccel maradt el 4:29.89 perces Európa-csúcsától 400 méter vegyesen a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat spanyolországi állomásának első napján.News--Még hideg van, de jön a kánikula: Ilyen lesz a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20160612-meg-hideg-van-de-jon-a-kanikula-ilyen-lesz-a-jovo-het-idojarasa.htmlMost hideg van, pár nap múlva viszont kánikula lesz. Ezt nehezen bírja majd a szervezetünk.NewsOrigoEzért gyilkolt az orlandói tömegmészáros: 50 embert megölt!http://www.life.hu/news/20160612-omar-szaddiki-mateen-ezert-gyilkolt-az-orlandoi-tomegmeszaros-aki-50-embert-megolt.htmlAz apja szerint nem a vallása miatt ölt, a melegeket gyűlölhette az orlandói tömeggyilkos. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.