Bombát találtak az Infoparkban, kiürítették az épületeket

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
bomba rendőrség Infopark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földből kiásott bomba miatt ürítették ki hétfőn reggel az Infopark épületeit, tíz napja ugyanez zajlott le a területen.

Újabb világháborús bombát találtak Budapesten, az Infopark közelében, egy építési területen fedezték fel a robbanószerkezetet - értesült az Origo. A park néhány irodaházát már kiürítették, hogy pontosan mennyit, és hány főt menekítettek ki a területről, arról még nincs biztos információ.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Vége a találgatásoknak! Elkészült Aigner Szilárd boncolási jegyzőkönyvehttp://www.life.hu/news/20160613-aigner-szilard-meteorologus-boncolasi-jegyzokonyve-elkeszult-igy-vege-a-talalgatasoknak.htmlMost már biztos, hogy természetes úton halt meg a 70 éves Aigner Szilárd. A boncolási jegyzőkönyv szerint az elismert és közkedvelt meteorológusnak sem a szíve, sem korábbi műtétje nem befolyásolta váratlan és tragikus halálát. News--Gyászhír! Tragédia érte az osztrákok magyar focistájáthttp://www.life.hu/news/20160611-kiraly-gabor-kapus-irta-hogy-meghalt-idosebb-garics-gyorgy.htmlMeghalt idősebb Garics György, az osztrák labdarúgó-válogatott magyar futballistájának, Garics Györgynek az édesapja. A halálhírről Király Gábor, a magyar csapat kapusa számolt be a saját weboldalán, kiemelve, hogy idősebb Garicsnak óriási szerepe volt abban, amikor ő 1997-ben a Herthához igazolt. NewsAFPDráma! Koncertje után lőtték le a Voice énekesnőjét http://www.life.hu/news/20160611-grimmie-az-amerikai-voice-hatodik-szeriajaban-tunt-fel-pentek-este-lottek-le-es-meghalt.htmlChristina Grimmie-t floridai koncertje után lelőtte egy férfi, aki azután véletlenül magával is végzett. News--Egyelőre nem kerülnek rácsok mögé a pesterzsébeti tanárverőkhttp://www.life.hu/news/20160610-egyelore-nem-kerulnek-racsok-moge-a-pesterzsebeti-tanarverok.htmlFelfüggesztett börtönt kapott az a két személy, akik hétfőn megvertek egy pesterzsébeti tanárnőt. Az ítélet nem jogerős, az ügyész letöltendő börtönbüntetés miatt fellebbezett. News--Tragédia! Holtan találták a Leverkusen egykori edzőjéthttp://www.life.hu/news/20160609-sascha-lewandowski-elhunyt-holtan-talaltak-az-otthonaban-a-44-eves-edzot-tragedia.htmlBochumi otthonában holtan találták a Bayer Leverkusen korábbi edzőjét, Sascha Lewandowskit. A szakember 44 éves volt. NewsAFPMegvertek egy mentőst Budapesten: Hogy történhet ilyen?http://www.life.hu/news/20160611-egy-bevasarlokozpontnal-tamadtak-ra-eppen-segiteni-akart.htmlMegvertek egy mentőápolót délelőtt Budapesten, tudta meg az Origo. Egy budapesti bevásárlóközpontnál támadt rá egy férfi, akihez korábban azért hívtak mentőt, mert a földön feküdt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.