Rajongók, figyelem! Súlyos büntetés kapott az orosz válogatott

Forrás: MTI/EPA/Ali Hajder -
válogatott orosz büntetés focista UEFA Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem üres fenyegetőzés volt az UEFA részéről a kizárás lehetősége, az angolok elleni meccs stadionbalhéja után valóban kizárta az orosz válogatottat az Eb-ről, bár a büntetést egyelőre felfüggesztette. 

Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kizárta az orosz válogatott a franciaországi Európa-bajnokságról, de a szankció végrehajtását a következő kihágásig felfüggesztette - írja az Origo.

Forrás: MTI/EPA/Ali Hajder

A döntés oka az orosz szurkolók viselkedése volt, amit az Anglia-Oroszország mérkőzésen a stadion lelátóin tanúsítottak. A felfüggesztett kizárás mellett az orosz szövetség 150 ezer eurós pénzbüntetést is kapott.

Intézetbe kerülhet az a 14 éves lány, aki öngyilkos akart lenni a zaklatások miatt (18+)http://www.life.hu/news/20160614-intezetbe-kerulhet-az-a-14-eves-lany-aki-ongyilkos-akart-lenni-a-zaklatasok-miatt.htmlIntézetbe zárhatják a lányt, akit az osztálytársai azzal zaklattak, hogy a birtokukban van egy pornókép, ami őt ábrázolja, holott csak egy internetről letöltött fotó volt. A fiatal ezért kísérelt meg öngyilkosságot. News--23 évig rácsok mögött lesz a lány, aki megölte az anyját és mostohaapjáthttp://www.life.hu/news/20160613-23-evig-racsok-mogott-lesz-a-lany-aki-megolte-az-anyjat-es-mostohaapjat.htmlVadászpuskával végzett mostohaapjával, majd harminc késszúrással ölte meg édesanyját az internetes berkekben csak a horrorisztikus történeteiről ismert Ashlee Martinson, nicknevén Vampchick. NewsOrigoÖngyilkos akart lenni a 14 éves lány, akit osztálytársai egy meztelen fotóval zaklattakhttp://www.life.hu/news/20160613-ongyilkos-akart-lenni-a-14-eves-lany-akit-osztalytarsai-egy-meztelen-fotoval-zaklattak.htmlA 14 éves kelet-magyarországi diáklányt az osztálytársai azzal zaklatták, hogy a birtokukban van egy pornókép, ami őt ábrázolja, holott csak egy internetről letöltött fotó volt, ami nagyon hasonlított a lányra. NewsAFPIlyen luxusgéppel utazik a magyar válogatott: nézd meg belülről! http://www.life.hu/news/20160613-repulo-belulrol-magyar-valogatott-ilyen-luxusgeppel-megy-a-helyszinre-fotok.htmlA fiúk a jelek szerint nagyon izgatottak, hiszen holnap pályára lépnek Ausztria ellen. News--Down-szindrómás párról készült sorozat nyerte az idei Hemző-díjat: Íme a díjnyertes képek!http://www.life.hu/news/20160611-down-szindromas-parrol-keszult-sorozat-nyerte-az-idei-hemzo-dijat-ime-a-dijnyertes-kepek.htmlMohai Balázs, az MTI külső munkatársa nyerte a Hemző Károly-díjat az idén. A Tanácsadó Testület tagjai 14 fotográfust jelöltek a 35 év alatti alkotók számára meghirdetett pályázaton. NewsOrigoRobbanás rázta meg a sanghaji nemzetközi repteret: Több ember megsérült!http://www.life.hu/news/20160612-robbanas-razta-meg-a-sanghaji-repteret-tobb-ember-is-megserut.htmlTöbben megsérültek, amikor robbanás történt a sanghaji nemzetközi reptéren. Valószínűleg petárdák robbantak fel, de van olyan sajtóhír, miszerint házi készítésű robbanóanyag volt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.