Újabb fordulat? Pedofil lakott a nyaraló közelében, ahonnan Madeleine McCann eltűnt!

Forrás: Origo -
pedofil Sir Clement Freud Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 éves kislányt is molesztált Sir Clement Freud, akinek gaztetteit egy dokumentumfilm tárta fel a nyilvánosság előtt. Kiderült, hogy az állítólagos pedofil villája mindössze egy rövid kocsiútra volt attól a helytől, ahonnan Madeleine McCann eltűnt.

Sir Clement Freud Madeleine McCann eltűnése után néhány héttel összebarátkozott a kislány szüleivel, akik most megdöbbentek azon az állításon, hogy a 2009-ben elhunyt író pedofil volt. Freud villája nagyon közel volt ahhoz a nyaralóhoz, ahonnan a gyermek 2007-ben eltűnt, ez a rendőrség érdeklődését is felkeltette.

Madeleine McCann Forrás: Origo

Egy detektív szerint Madeleine McCann szülei el akarják hallgatni lányuk halálát

Goncalo Amaral egykori rendőr szerint a 9 évvel ezelőtt eltűnt skót kislány szülei csak fedősztorinak használják Madeleine eltűnését. Kate és Gerry McCann jogi útra terelte a dolgot. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.