Kylie Jenner dögös kim kardashian Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie még csak 18 éves, de már elmondhatja magáról, hogy egy saját márkás rúzst dobott a piacra. Ezt kihasználva minden egyes nap előrukkol egy szexi fotóval, amihez persze a fekete rúzs is dukál. A képet elnézegetve pedig nem is csoda, hogy a netezők megőrülnek a valóságshow-sztárért.

Kylie Jenner főállású divatdiktátor, aki ért ahhoz, hogyan kell egyetlen ruhadarabbal, vagy anélkül lázba hozni a netet. A sztár, aki pózolásaival és villantásaival lassan túltesz nővérén, Kim Kardashianon is - egy saját márkás fekete rúzst mutatott be nemrég, a terméket reklámozó első képnek pedig akkora sikere volt, hogy azóta

mindennapra készít egy újat és merészebbet.

Forrás: Instagram

Kylie Jenner mellnövelő krémmel traktálja rajongóit

A fiatal valóságshow-sztár már másodjára próbálja meg a követői figyelmét felhívni a termékre, pedig már az első posztja miatt is elítélték. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.