Testvérének nevelt lányát erőszakolta meg egy zalai férfi (18+)

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak családon belüli erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emelt a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 23 éves férfi ellen, aki megerőszakolta testvérének 13 éves nevelt lányát - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

A vádirat szerint a férfi - akit a bíróság 2014-ben szeméremsértés vétsége miatt már próbára bocsátott - egy márciusi napon bement az otthon egyedül lévő 13 éves lányhoz és simogatni kezdte.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A kislány elhúzódott tőle, próbálta hazaküldeni, majd amikor a férfi kiment az udvarra cigarettázni, az egyik közösségi oldalon segítséget kért. A férfi pár perc múlva visszament a lakásba, és a védekezni próbáló gyereket megerőszakolta. Utána pedig megfenyegette, hogy ne beszéljen senkinek a történtekről.

A kislány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, karjain és lábain hámsérülések és bevérzések keletkeztek. Az ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.