“Ártatlan vagyok” - állítja a gyermekmolesztálással megvádolt sztár

Forrás: AFP/Carl De Souza -
Sir Cliff Richard molesztálás bizonyíték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sir Cliff Richard brit popsztárt azzal gyanúsították, hogy évtizedekkel ezelőtt molesztált egy 16 évnél fiatalabb gyermeket. Házát 2014-ben kutatták át, az akciót élőben közvetítette a brit közszolgálati televízió. A sztár mindig is ártatlannak vallotta magát.

Hatalmas sztár Angliában Sir Cliff Richard, illetve az volt, egészen addig, amíg nem kutatta át a rendőrség otthonát egy gyermekmolesztálási ügy miatt. Az eset hatalmas sajtóvisszhangot kapott, az eseményeket élőben közvetítette egy televíziós csatorna.

Cliff Richard egy 2007-es felvételen Forrás: AFP/Carl De Souza
Ismét keresik a három éve megölt soroksári futónő gyilkosaithttp://www.life.hu/news/20160616-ismet-keresik-a-harom-eve-megolt-soroksari-futono-gyilkosait.htmlHárom éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosait, akik 2013. szeptember 25-én megerőszakolták, majd megölték a Szigetdűlőn. News--A pedofil pap így zsarolta áldozatát: “Pokolra jutsz” (18+)http://www.life.hu/news/20160616-a-pedofil-olasz-pap-megzsarolta-aldozatat-pokolra-jut-ha-barkinek-is-szolni-mer.htmlKedden tartóztattak le egy olasz papot szexuális visszaélés miatt. Azzal gyanúsítják, hogy egy gyermekkel fajtalankodott, akire ráijesztett, hogy pokolra kerül, ha bárkinek szól a dologról. NewsThinkstockMegtalálták annak a kisfiúnak a holttestét, akit a Disney Worldben ragadott el egy aligátorhttp://www.life.hu/news/20160616-megtalaltak-annak-a-kisfiunak-a-holttestet-akit-disneyworldben-ragadt-el-egy-aligator.htmlEgy nap keresés után meglett annak a kisfiúnak a holtteste, akit Disney Worldben ragadott el egy aligátor. A fiú apja hiába próbálta kirángatni a gyereket a ragadozó szájából, az aligátor magával vitte a kicsit. News--Megérkezett a Petőfi rádió válasza a zenészek nyílt levelérehttp://www.life.hu/news/20160616-megerkezett-a-petofi-radio-valasza-a-zeneszek-nyilt-levelere.htmlTöbb tucat zenész, együttes, koncertszervező protestált egy nyílt levélben a Petőfinél tapasztalható változások miatt - a rádió közleményben válaszolt. NewsOrigoMegvannak a lezuhant egyiptomi utasszállító roncsaihttp://www.life.hu/news/20160616-megvannak-a-majusban-a-foldkozi-tengerbe-zuhant-egyiptomi-utasszallito-roncsai.htmlMájusban 66 emberrel a fedélzetén zuhant a Földközi tengerbe az EgyptAir Párizsból Kairóba tartó járata. Az esetet vizsgáló egyiptomi bizottság illetékesei bejelentették, hogy megtalálták a gép roncsait. News--O.J. Simpson-ügy: Megcsalta, és szex közben megütötte a feleségéthttp://www.life.hu/news/20160615-megdobbento-titkokra-derult-feny-az-o-j-simpsonrol-es-felesegerol.htmlBár O. J. Simpson börtönben van, még a mai napig is egymást követik az újabb és újabb leleplezések az 1994-es gyilkosság előzményeiről. Legutóbb például kiderült, hogy mikor O.J. felesége megszülte a gyermeküket, a súlyfelesleg miatt férje inkább másnál kereste a boldogságot. Ráadásul a sportoló többször is kezet emelt a nőre: szex közben is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.