"Aigner Szilárd nehéz keresztet cipelt" - Állítja az időjós egykori kollégája

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál mellőzés munka Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aigner Szilárd váratlan halála mindenkit megdöbbentett, most egy volt tévés kollágája és jó barátja, Szabó Gabi emlékezett meg a meteorológusról. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Aigner Szilárd váratlanul, otthonában hunyt el, a halála pedig nem csak a családját, hanem tévés kollégáit és a nézőket is megdöbbentette. Azóta számtalan feltételezés látott napvilágot halálának körülményeiről: állítólag belső szorongás gyötörte, és bántotta, hogy kevesebb emberhez jut el a munkája, amióta felhagyott a képernyőn való szerepléssel.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Annak ellenére, hogy lánya nemrég cáfolta, hogy Aigner Szilárd depressziós lett volna, most egy volt kollégája, Szabó Gabi nyilatkozott a Story magazinban arról, hogy az időjós állítólag nehéz terhet cipelt. Az utolsó néhány évben szerinte Aigner Szilárdból eltűnt a korábbi derű és optimizmus, "egy óriási törés következett be az életében".

"A mellőzés eleinte nem is bántotta annyira Szilárdot - folytatja Gabi. - Azt gondolta, milyen jó lesz neki, hogy soha többé nem kell hajnalban kelni és elindulni otthonról. Ám, ahogy múltak a hónapok, majd az évek, rádöbbent, hogy mint másnak a falat kenyér, neki úgy hiányzik a televíziózás és a közösség. Aigner nem volt könnyű ember, persze a zsenik soha nem könnyű emberek, márpedig Szilárd zseni volt" - hangsúlyozta a jó barát, aki szerint ha hagyják az időjóst dolgozni, még ma is élne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.