Jöh a vihar, a jég és a szél! 12 megyében várnak felhőszakadást

Forrás: Thinkstock -
eső zivatar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt második fokozatú, narancssárga figyelmeztetést adott ki vasárnap hajnalban az Országos Meteorológiai Szolgálat 12 megyére.

Az OMSZ tájékoztatása szerint Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyében "közepes" esélye van heves zivatar kialakulásának, amelyet erős szél és nagy méretű jég kísérhet.

A Dunántúl sem ússza meg szárazon Forrás: met.hu

Emellett ebben a 12 megyében az OMSZ arra is figyelmeztet, hogy felhőszakadás várható, ami intenzív záport, zivatart jelent; rövid idő alatt ötven milliméternél több csapadék hullhat.

Forrás: Thinkstock

A többi megyében egyes fokozatú figyelmeztetés van érvényben. multi

Fociláz a fővárosban! Így robbantotta fel Budapestet a fesztiválhangulat: Fotók!http://www.life.hu/news/20160618-focilaz-a-fovarosban-igy-robbantotta-fel-budapestet-a-fesztivalhangulat-az-izland-meccs-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Izland ellen játszotta második meccsét a magyar válogatott a franciaországi foci-Eb-n, és ért el fantasztikus eredményt az 1-1-es döntetlennel. News--Hatalmas küzdelem - Döntetlent játszott Izlanddal Magyarország (1:1)http://www.life.hu/news/20160618-dontetlent-jatszott-izlanddal-magyarorszag.htmlMagyarország 1-1-es döntetlent játszott Izland ellen szombat este, a magyar csapat egy öngóllal egyenlített a 88. percben.News--Hátborzongató! Élőben közvetítette a férfi, ahogy főbe lövik - Videó (18+)http://www.life.hu/news/20160618-eloben-kozvetitette-a-ferfi-ahogy-fobe-lovik.htmlA nap legszörnyűbb hírét a BBC szolgáltatta, amely szerint miközben a Facebookon élő közvetítést indított a chicagói férfi, fejbelőtték és belehalt. NewsDrámai percek! Beszéde közben omlott össze a gyászszertartáson a meggyilkolt, fiatal Voice-énekesnő édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160618-eltemettek-christina-grimmiet-az-amerikai-voice-ban-feltunt-22-eves-enekesnot.htmlSzűk családi körben eltemették Christina Grimmie-t, az amerikai Voice-ban feltűnt 22 éves énekesnőt, akivel egy hete végzett koncertjén egy őrült merénylő Orlandóban. News--Ez szellemes! Így drukkol a magyar csapatnak Ferihegyhttp://www.life.hu/news/20160618-igy-drukkol-a-magyar-csapatnak-ferihegy.htmlTöbben is posztolták a Facebookra a Liszt Ferenc nemzetközi reptér 2A terminálja járatokat közlő felületén látottakat. NewsOrigoTragikus! Elhunyt a háromgyerekes zenész, Attrell Cordes - 46 éves volthttp://www.life.hu/news/20160618-attrell-cordes-muveszneven-prince-be-meghalt.htmlPénteken este meghalt a háromgyerekes zenész, Attrell Cordes, művésznevén Prince Be. A művész hosszú ideje betegeskedett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.