Késsel támadtak meg egy lány Budapesten

Forrás: Thinkstock -
rendőrség támadás Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 19 éves lányt támadott meg késsel egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten. A gyanú szerint így akart pénzt szerezni, hogy Nyugatra utazhasson.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán azt mondta, az eset pénteken történt. A késsel fenyegetőző pakisztáni férfi elvette a lány telefonját és pénzét. Mindezt a VIII. kerületben a Lujza utca környékén a kamerák is felvették, a férfit így gyorsan elfogták a rendőrök. A II. János pál pápa téren találták meg.

Kiderült, hogy a

férfit korábban a határon fogták el tiltott határátlépés miatt, majd menekültkérelmet nyújtott be, azt elutasították, ez ellen fellebbezett,

hat hónappal később pedig Bicskére került, onnan érkezett Budapestre. Bakondi György szerint feltehetően a továbbutazásához szükséges pénzt akarta megszerezni.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A pakisztáni migráns ellen eljárást indított a rendőrség, kérték az előzetes letartóztatását is.

Jöh a vihar, a jég és a szél! 12 megyében várnak felhőszakadásthttp://www.life.hu/news/20160619-idojaras-eso-zivatar-varhato-vasarnap-12-megyeben-varnak-felhoszakadast.htmlHeves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt második fokozatú, narancssárga figyelmeztetést adott ki vasárnap hajnalban az Országos Meteorológiai Szolgálat 12 megyére. NewsThinkstockFociláz a fővárosban! Így robbantotta fel Budapestet a fesztiválhangulat: Fotók!http://www.life.hu/news/20160618-focilaz-a-fovarosban-igy-robbantotta-fel-budapestet-a-fesztivalhangulat-az-izland-meccs-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Izland ellen játszotta második meccsét a magyar válogatott a franciaországi foci-Eb-n, és ért el fantasztikus eredményt az 1-1-es döntetlennel. News--Hatalmas küzdelem - Döntetlent játszott Izlanddal Magyarország (1:1)http://www.life.hu/news/20160618-dontetlent-jatszott-izlanddal-magyarorszag.htmlMagyarország 1-1-es döntetlent játszott Izland ellen szombat este, a magyar csapat egy öngóllal egyenlített a 88. percben.News--Drámai percek! Beszéde közben omlott össze a gyászszertartáson a meggyilkolt, fiatal Voice-énekesnő édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160618-eltemettek-christina-grimmiet-az-amerikai-voice-ban-feltunt-22-eves-enekesnot.htmlSzűk családi körben eltemették Christina Grimmie-t, az amerikai Voice-ban feltűnt 22 éves énekesnőt, akivel egy hete végzett koncertjén egy őrült merénylő Orlandóban. News--Ez szellemes! Így drukkol a magyar csapatnak Ferihegyhttp://www.life.hu/news/20160618-igy-drukkol-a-magyar-csapatnak-ferihegy.htmlTöbben is posztolták a Facebookra a Liszt Ferenc nemzetközi reptér 2A terminálja járatokat közlő felületén látottakat. NewsOrigoTragikus! Elhunyt a háromgyerekes zenész, Attrell Cordes - 46 éves volthttp://www.life.hu/news/20160618-attrell-cordes-muveszneven-prince-be-meghalt.htmlPénteken este meghalt a háromgyerekes zenész, Attrell Cordes, művésznevén Prince Be. A művész hosszú ideje betegeskedett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.