Szörnyű! Összeverte a pasija, mert nem tetszett egy szelfije

Forrás: Dreamstime -
fotó párkapcsolat ütés szelfi családon belüli erőszak bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan bántalmazta párját egy férfi, mert nem tetszett neki a lány által készített felvétel. A hírek szerint nem ez volt az első eset. 

A 34 éves Sokha Nuon elöször azt hitte, hogy a 39 éves John Grima lesz élete szerelme. Olyannyira egymásba habarodtak, hogy néhány hét után összeköltöztek, és egy ideig minden rendben is ment közöttük. Nem sokkal később azonban John teljesen megváltozott, és több féltékenységi roham is lejátszódott a pár között. Egyik este annyira eldurvult a helyzet, hogy a 34 éves nő kórházba is került - írja a Daily Mail.

Forrás: Dreamstime

"Megtalált egy szelfit a telefonomban, és elkezdett kiabálni velem. Azt hitte, hogy egy másik pasinak akarom elküldeni" - nyilatkozta a bántalmazott nő. John súlyosan összeverte a párját, majd egy hús klopfolóval kezdte el ütögetni. Sokha a verés hatására agyvérzést szenvedett. Bár a férfit 6 évre börtönbüntetésre ítélték, a nő szerint ez sem nyújt számára vigaszt, hiszen néhány seb örökre a testén marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.