Nagyon fontos dolgot kért a rajongóktól Dzsudzsák Balázs és a magyar válogatott

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
magyar válogatott foci EB 2016 foci Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportszerű biztatást kér a szurkolóktól Dzsudzsák Balázs, a franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

A csapatkapitánynak a szombati meccs végén, az egyenlítő gól után meg kellett nyugtatnia a felfokozott hangulatban lévő drukkereket,h iszen többen be akartak mászni a pályára, és előkerült egy pirotechnikai eszköz is, amelyet valaki a gyepszőnyegre hajított. Tudva, hogy az európai szövetség (UEFA) nagyon szigorúan bünteti a csapatot a hasonló rendbontásokért, Dzsudzsák azonnal odarohant a közönséghez, hogy megnyugtassa őket.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A hírek alapján más incidensek is történtek, erőszakos cselekmények, pirotechnika birtoklása miatt a hatóságok több embert is előállítottak, és fegyelmi eljárás indult az MLSZ-szel szemben. "Az UEFA nagyon komolyan veszi a legkisebb szurkolói rendbontásokat is, és általában a csapatokat bünteti a nem megfelelően viselkedő szurkolók miatt.

Emiatt a válogatott és a kapitány, Dzsudzsák Balázs is azt kéri a tábortól, hogy továbbra is példaértékű szurkolással, a sportszerűség határait betartva buzdítsa a válogatottat.

Súlyos, erőszakos, rasszista esemény után súlyos büntetést kaphat a szövetség és a magyar válogatott, amely a csapat szereplésére is hatással lehet" - írja állásfoglalásában az MLSZ.

Micsoda öltözőbuli! Erről a képről beszél most a világhttp://www.life.hu/news/20160619-ezequiel-lavezzi-labdarugo-az-argentin-valogatott-csatara-posztolt-egy-vicces-kepet.htmlMíg Magyarország és az egész kontinens az Európa-bajnokságra figyel, a világ másik felén zajlik a Copa América, ahol Dél-Amerika labdarúgó-válogatottjai mérik össze erejüket. Ide kacsintunk most át egy kicsit. News--Fociláz a fővárosban! Így robbantotta fel Budapestet a fesztiválhangulat: Fotók!http://www.life.hu/news/20160618-focilaz-a-fovarosban-igy-robbantotta-fel-budapestet-a-fesztivalhangulat-az-izland-meccs-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Izland ellen játszotta második meccsét a magyar válogatott a franciaországi foci-Eb-n, és ért el fantasztikus eredményt az 1-1-es döntetlennel. News--Morgó, a papagáj magyar sikert jósolt a szombat esti mérkőzésen - Videó!http://www.life.hu/news/20160618-a-magyar-labdarugo-valogatott-sikeret-josolta-izland-egyuttese-ellen-morgo-a-nyiregyhazi-allatpark.htmlA magyar labdarúgó-válogatott sikerét jósolta Izland együttese ellen Morgó, a Nyíregyházi Állatpark papagája.NewsOrigoHuszonkét embert mentettek ki pénteken a Velencei-tóbólhttp://www.life.hu/news/20160618-huszonket-embert-mentettek-ki-penteken-a-velencei-tobol.htmlÖsszesen 22 embert mentettek ki pénteken a Velencei-tóból a vízi rendőrök - közölte szombaton a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.News--Megtalálták az egyiptomi repülőgép fekete dobozáthttp://www.life.hu/news/20160616-megtalaltak-az-egyiptomi-repulogep-fekete-dobozat.htmlEgyiptomi illetékesek bejelentették, hogy megtalálták a Földközi-tengerbe zuhant gép egyik fekete dobozát, ami rögzítette a pilóták beszélgetését. Így kiderülhet, mi okozta az utasszállító tragédiáját. News--A pedofil pap így zsarolta áldozatát: “Pokolra jutsz” (18+)http://www.life.hu/news/20160616-a-pedofil-olasz-pap-megzsarolta-aldozatat-pokolra-jut-ha-barkinek-is-szolni-mer.htmlKedden tartóztattak le egy olasz papot szexuális visszaélés miatt. Azzal gyanúsítják, hogy egy gyermekkel fajtalankodott, akire ráijesztett, hogy pokolra kerül, ha bárkinek szól a dologról. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.