szexuális együttlét Hódi Pamela nemi vágy maximalista libidó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nő, autó, munka- mindenből a legjobbat akarja Berki Krisztián! Az élvezetek folyamatos hajhászása viszont nem múlik el nyomtalanul. Berki a stressz és a fáradstág miatt szexuális problémákkal küzdött, csődöt mondott az ágyban.

Magával szemben is maximalista, a munka mellett fontosnak tartja, hogy kedvesének Pamelának is a legtöbbet nyújtsa minden téren. Egy külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy "Aberki" fáradhatatlan, de korántsem volt ez mindig így. Még vele is előfordult, hogy a fizikai leterheltség miatt

nem volt kedve az esti együttlétekhez.

"Én is jártam már úgy, hogy akár egy hét is eltelt és Pamelával egyáltalán nem volt szexuális kapcsolatom, de persze mással sem" – vallotta be Berki.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Sok férfi küszködik a napi stressz okozta libidó csökkenéssel, a TV2 sztárja szerint erről beszélni kell, és ami a legfontosabb, van megoldás arra, hogy a nap végére az életerő ne csökkenjen. Krisztián rátalált egy növényre, aminek legkiemelkedőbb hatása, hogy serkenti a nemi vágyat. A növény névadója Szent Borbála,

akire még Pamela sem féltékeny.

Hódi Pamela és Berki Krisztián Fotó: Marton Szilvia/Origo

Napjainkban a borbálafű alkalmazása kevésbé elterjedt, pedig az ókori görög és római gyógyászatban is kedvelt volt.

Megfáradt férfiak számára afrodiziákumként is tökéletes.

"Az én korosztályom nem szívesen vallja be, ha fáradt, mert az egy negatív dolog és ezért nem szimpatikus. Eközben tudom, hogy a férfiak csak úgy tudnak helytállni, ha nem a heti 40 órás műszakot tolják, ennél sokkal többet kénytelenek vállalni, hogy eltudják tartani a családot. Be kell vallanom, hogy alkalmanként – amikor napi 16-20 órát kell talpon maradnom- bizony én is kifáradok, pedig máskor azt hiszem, hogy elpusztíthatatlan vagyok. Szkeptikus vagyok, nem nagyon hiszek a csodákban. Véletlenül találtam rá a borbálafűre. Brutálisan energizál. Nem csak este, otthon a párnák között tudok általa jobban teljesíteni, hanem műsorvezetőként is" – mondta el tapasztalatait a szókimondó médiasztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.