Kiss László a börtön után is erőszakoskodott? Ezt állítja egy asszony

úszás Kiss László nemi erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan lecsitultak a kedélyek Kiss László ügyében, most azonban egy újabb áldozat került elő.

A TV2 Tények című műsorában mutatta be azt a hölgyet, aki állítja, Kiss László vele is erőszakoskodott. A hölgy elmondta, túlságosan gyerek volt még akkoriban, ráadásul igen tapasztalatlan. Ő is úszott, ám az eset után hosszú évekig nem ment az uszoda közelébe.

"Kiss László hirtelen megjelent az ajtóban, naiv voltam, nem vettem észre az előjeleket, nem sejtettem, mi fog történni" - állítja a nő, aki hozzátette, az eset már azután volt, hogy Kiss kijött a börtönből.

Így buliztak a magyarok Budapest utcáin: tombolt a közönség! http://www.life.hu/news/20160623-a-magyar-valogatottat-unnepeltek-a-magyarok-budapest-utcain-ejjel-is-folyt-a-buli-foto.htmlA magyar-portugál az Eb legjobb meccse lett,hat góllal, remeklő magyarokkal. Persze ez a hazai csapat győzelme azonnal átragadt a drukkerekre is, akik igazi fesztiválhangulatot csináltak a fővárosban. NewsOrigoTragédia! Szennyvízbe fulladt egy kisfiú http://www.life.hu/news/20160623-kisfiu-halal-godorbe-esett-es-megfulladt-egy-3-eves-kisfiu-somogyszilen-tragedia.htmlSzennyvízgödörbe esett és megfulladt egy 3 éves kisfiú Somogyszilen. A tragédia azóta is kísérti a családot. NewsOrigo“Még mindig érzem a vér szagát” - Oscar Pistorius a gyilkosság éjszakájáról vallotthttp://www.life.hu/news/20160623-oscar-pistorius-exkluziv-interjut-adott-egy-televizios-csatornanak-a-gyilkossag-ejszakajarol-meg.htmlValentin-napon lőtte le barátnőjét a paralimpikon, aki aztt állította, betörőnek hitte a nőt. Gyilkossággal vádolják a sportolót, akár 15 év börtönbüntetésre is ítélhetik tettéért. Most először szólalt meg arról az éjszakáról a kamerák előtt Oscar Pistorius. News--Ítélet született: 9 évet kapott a gólyatábori erőszakoló!http://www.life.hu/news/20160622-jogerosen-kilenc-ev-bortonre-itelte-a-pecsi-birosag-a-golyatabori-eroszakolot-itelet.htmlJogerősen kilenc év börtönre ítélte a Pécsi Ítélőtábla azt a 40 éves budapesti férfit, aki 2014. augusztus 30-án megerőszakolt és megvert egy diáklányt az ELTE fonyódligeti gólyatáborában. News--Itt az idei első hőségriadó: másodfokú riasztás! http://www.life.hu/news/20160623-masodfoku-hosegriasztast-adott-ki-az-orszagos-tisztifoorvos-elso-hosegriado.htmlMásodfokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos. Ugyan csütörtökön néhány helyen eshet, de akár 36 fok is lehet a Köpönyeg.hu szerint. News--Bombafenyegetés a foci EB-n - Kiürítették a helyszínt http://www.life.hu/news/20160622-kiuritettek-a-lille-i-stadion-sajtokozpontjat-az-olasz-ir-meccs-elott-bombafenyegetes.htmlBombafenyegetés miatt kiürítették a lille-i stadion sajtóközpontját szerda délelőtt az olasz-ír meccs előtt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.