Bernd Storck elárulta, hogy mi a magyar válogatott titka

Fotó: Polyák Attila - Origo -
magyar válogatott Bernd Storck edző Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban igazi "szupersztárrá" váltak a magyar fiúk nemcsak Magyarországon, de a világon is. A csapat szövetségi kapitánya a Népszabadságnak adott interjújában elmondta, hogy a sikeresen összekovácsolódott közösség nagyon sokat tud nyomni a latba.

A magyar válogatott sikert sikerre halmozott az elmúlt időben: a srácok bejutottak az Eb legjobb tizenhat csapata közé, vasárnap pedig újból pályára lépünk, méghozzá Belgium ellen. A német edző a hírek szerint komoly célokat tűzött ki a fiúk elé, melyet eddig maradéktalanul meg is valósított - írja a Népszabadság.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Meg kellett győzni a játékosokat: igenis, eredményes lehet a vállalkozás, ha mindenki hisz a sikerében, s maximális energiát fektet a közös cselekvésbe. Mi nem tizenhárom-tizennégy, hanem húsz játékost foglalkoztatunk. Azaz nálunk nincsenek tartalékok; vagy éppen hogy vannak. A nagyokhoz képest -outsider a válogatottunk: mi nem tudjuk dominálni a meccseket, mint a legjobbak. Viszont egy-egy mérkőzésen kiegyenlíthető a hátrány, ha szisztematikusan gyakorolunk" - nyilatkozta a német edző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.