Ha győzünk a belgák ellen, Walesszel játszunk

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Mike Hewitt -
futball Wales Belgium futball-Európa-bajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ismét a futballról fog szólni minden, este kilenckor áll pályára a magyar válogatott Belgiummal. Ha nyerünk, Walessel játsszuk a következő meccset. 

A walesi válogatott öngóllal 1-0-ra nyert az északír csapat ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szombat kora esti nyolcaddöntős mérkőzésén.

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Mike Hewitt
Szűk körben vesznek búcsút Aigner Szilárdtólhttp://www.life.hu/news/20160625-szuk-korben-vesznek-bucsut-aigner-szilardtol.htmlTudni szeretné Aigner Szilárd családja, hogy nincs örökletes betegség a meteorológus hirtelen, minden előzmény nélküli halála hátterében, ezért döntöttek a boncolás mellett. News--Ez állati! Egy férfi világ körüli útra vitte a csirkéjéthttp://www.life.hu/news/20160624-egy-ferfi-vilag-koruli-utra-vitte-a-csirkejet.htmlSokszor felmerült a kérdés: vajon, ha egy lakatlan szigetre mennénk, kit vinnénk magunkkal? Nos, történetünk főszereplője a csirkéjét választotta, ráadásul nem is egy szigetre, hanem rögtön egy világ körüli útra cipelte az állatot. NewsOrigoForgalomba állt a vezetőfülke nélkül közlekedő első szerelvény a 4-es metróvonalonhttp://www.life.hu/news/20160625-forgalomba-allt-a-vezetofulke-nelkul-kozlekedo-elso-szerelveny-a-4-es-metrovonalon.htmlSzombaton már vezető nélkül közlekednek a 4-es metró első szerelvényei. News--Bernd Storck elárulta, hogy mi a magyar válogatott titka http://www.life.hu/news/20160624-bernd-storck-magyar-valogatott-ezert-ilyen-jok-a-fiuk-a-palyan-elarulta-a-titkot-az-edzo.htmlAz elmúlt napokban igazi "szupersztárrá" váltak a magyar fiúk nemcsak Magyarországon, de a világon is. A csapat szövetségi kapitánya a Népszabadságnak adott interjújában elmondta, hogy a sikeresen összekovácsolódott közösség nagyon sokat tud nyomni a latba. News--Ez történhet a vasárnap esti magyar-belga meccs alatthttp://www.life.hu/news/20160625-hidegfront-viharok-lehetnek-magyarorszagon-a-magyar-belga-meccs-alatt.htmlAz előrejelzések szerint viharzóna érheti el Magyarországot vasárnap este a magyar-belga meccs idejére. Elképzelhető, hogy a szurkolók kénytelenek lesznek fedett helyen izgulni a magyar válogatottért... NewsGyümölcsök közé rejtettek potencianövelő gyógyszereket: A NAV lefoglalta!http://www.life.hu/news/20160624-gyumolcsok-koze-rejtettek-a-potencianovelo-gyogyszereket.html34 millió forint értékű potencianövelő gyógyszereket és 20 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy török kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.