Tragédia! Elhunyt a világhírű német színész, Götz George

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen -
betegség halál Götz George sorozat színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tetthely című sorozat Schimanski felügyelője rövid betegség után június 19-én hunyt el - közölte a sajtóval vasárnap este egy munkatársa. 

A színészt az egyik legsokoldalúbb német előadóművészként tartották számon: híres filmszerepei között volt például Mengele - Az igazság nyomában, melyben a címszereplőt alakította 1999-ben. A legismertebb a Tetthely című német bűnügyi sorozatban látható alakítása: 32 év alatt 48-szor játszotta el a szerepet - írja a Spiegel.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen

Két évvel ezelőtt jelentette be, hogy 65 év színjátszás után visszavonul. Életművéért 2007-ben neki ítélték a német televíziós díjat, a Deutscher Fernsehpreis-t, 2014-ben megkapta a szövetségi érdemkeresztet.

Ez a világhírű csapat érdeklődik Dzsudzsák Balázsért: micsoda csúcsgázsi! http://www.life.hu/news/20160627-dzsudzsak-balazs-a-jovoben-egy-legendas-csapathoz-igazolhat-igazi-csucsgazsi-a-lathataron.htmlA magyar válogatott játékosa fantasztikusan szerepelt az Eb-n így nem csoda, ha már most számtalan klub kereste meg őt, sőt nem is akármilyen ajánlattal. News--Csillagászati összegért kelt el Prince legandás gitárjahttp://www.life.hu/news/20160626-prince-hires-gitarja-40-millio-forintert-kelt-el-beverly-hillsben.htmlPrince híres Yellow Cloud elektromos gitárját 137,5 ezer dollárért (40 millió forintért) vásárolta meg Jim Irsay, az Indianapolis Colts amerikaifutball-csapat tulajdonosa szombaton egy Beverly Hills-i árverésen. News--3 milliós bírságot kapott a levéltár a Kiss-ítélet kiadása miatthttp://www.life.hu/news/20160626-3-millios-birsag-a-kiss-itelet-kiadasa-miatt.htmlA Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság szerint Budapest Főváros Levéltára jogellenesen adta ki egy újságírónak a Kiss László - az úszók volt szövetségi kapitánya - és társai által elkövetett bűncselekmény ügyében 1962-ben meghozott ítéletet.NewsOrigoElhunyt az ikonikus New York-i fotós, Bill Cunninghamhttp://www.life.hu/news/20160626-elhunyt-az-ikonikus-new-york-i-fotos-bill-cunningham.htmlA híres divatfotós 87 évesen halt meg. NewsOrigo25 évesen elhunyt Mocsár Zsófia díszlettervezőhttp://www.life.hu/news/20160625-25-evesen-elhunyt-mocsar-zsofia-diszlettervezo.html Az egyik legtehetségesebb fiatal díszlet-, jelmez- és fénytervező, képzőművész, a Magyar Képzőművészei Egyetem hallgatója mindössze 25 éves korában, tragikus hirtelenséggel távozott közülünk június 23-án hajnalban. Családja mellett a szakma is gyászolja őt. NewsOrigoIsmét nyoma veszett Sinead O'Connor énekesnőnek! Öngyilkosságtól tartanakhttp://www.life.hu/news/20160624-sinead-oconnornak-nyoma-veszett-ongyilkossagtol-tartanak.htmlCsütörtökön bejelentette családjának, hogy végezni fog magával, azóta nem látta senki az énekesnőt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.