Órákig körözött az a kígyó, aki tévedésből mindig a régi bőrébe bújt vissza

vedlés állat kígyó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dolog történt egy Alice Springs-i kígyóval, mivel miután levedlette az elhasznált bőrét, tévedésből vissza is bújt belé.

Szegény, megzavarodott állat hiába kúszott körbe és körbe, sajnos órákig nem találta a kijáratot, így folyamatosan visszabújt a régi bőrébe. A harcnak csak akkor lett vége, amikor a száraz, elhasznált kültakaró megadta magát és szétszakadt.

A videót látva nem is csoda, hogy a Facebook-on hihetetlen gyorsasággal terjedt el, hiszen ez egy nagyon ritka jelenség.

Gyülekeznek az esőfelhők, elbúcsúzhatunk a nyárias időtőlhttp://www.life.hu/news/20160627-gyulekeznek-az-esofelhok-elbucsuzhatunk-a-nyarias-idotol.htmlGyőr-Moson-Sopron és Vas megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a felhőszakadások és heves zivatarok miatt. NewsOrigoGyümölcsök közé rejtettek potencianövelő gyógyszereket: A NAV lefoglalta!http://www.life.hu/news/20160624-gyumolcsok-koze-rejtettek-a-potencianovelo-gyogyszereket.html34 millió forint értékű potencianövelő gyógyszereket és 20 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy török kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. NewsOrigoEszméletlen, félmeztelen nőt találtak a belvárosban a tegnapi magyar meccs utánhttp://www.life.hu/news/20160623-eszmeletlen-felmeztelen-not-talaltak-a-belvarosban.htmlFélmeztelen, eszméletlen nőt találtak a Wesselényi és a Kertész utca sarkán csütörtökön. A járókelők odahívták két arra járó rendőrt, akik értesítették a mentőket. News--Ciprus legsúlyosabb erdőtüzét egy 12 éves kisfiú okozta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20160623-ciprus-legsulyosabb-erdotuzet-egy-12-eves-kisfiu-okozta-veletlenul.htmlSikerült megfékezni a négy napon át tomboló ciprusi erdőtűz terjedését, jelentette be a ciprusi igazságügyi miniszter. Két tűzoltó meghalt, három megsebesült, 15 négyzetkilométernyi fenyőerdő és mezőgazdasági terület veszett oda. A tüzet egy 12 éves fiú okozta véletlenül. News--Íme, 3 perverz kültéri játék csak gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20160622-ime-3-perverz-jatek-csak-gyerekeknek.htmlAz biztos, hogy ezzel az öt perverz kültéri játékkal ördögi tréfa áldozatai lettek az angyali gyerekek. Nézzétek csak! News--Újabb részletre derült fény a meggyilkolt soroksári futónő ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160617-ujabb-reszletre-derult-feny-a-meggyilkolt-soroksari-futono-ugyeben.htmlHárom éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosait, akit 2013. szeptember 25-én megerőszakoltak, majd megöltek a Szigetdűlőn. Az ügyet nemrég ismét elővették, és egy újabb részlet is kiderült. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.