Különleges kezdeményezés! Ingyen virágcsokrok lepik el Magyarországot

Forrás: Dreamstime -
boldogság virág meglepetés Magyarország Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016. június 28-án mosolyra és befogadásra váró virágcsokrok lepik el az országot. A hazai virágkötők - a tavalyi nagy siker után - ismét virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak. 

A Virágot egy mosolyért! címmel indított nagyszabású kezdeményezés a virágkötők összefogásának köszönhetően már második alkalommal valósul meg 2016. június 28-án. A The Lonely Bouquet néven futó nemzetközi kezdeményezés Nyugat-Európában és az Amerika Egyesült Államokban különösen népszerű, ehhez csatlakozik a magyar virágkötő társadalom is.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Az ország bármely szegletében járva mosolyt fakasztó és örökbefogadásra váró virágcsokrokba botolhatunk.

A közterekre, parkokba kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy melyik virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető az önzetlen gesztus. A megtalált virágcsokrok ingyen elvihetők.

A készítők örömmel veszik, ha az új gazdik visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virágkötő számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.