Igazi bombahír! Világhírű csapat érdeklődik a fiatal Nagy Ádám iránt

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
magyar válogatott Chelsea focista Nagy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rapid Wien sportigazgatója, Andreas Müller árulta el a Kurier.at osztrák internetes oldalnak, hogy még az Európa-bajnokság előtt szerették volna leigazolni a Ferencváros középpályását. 

"Fantasztikus lenne, ha sikerülne őt szerződtetnünk. Beszéltünk vele és a menedzserével is, de azt mondták, hogy az Eb előtt nem akarnak senkivel megegyezni, ezért mondtak nemet a Chelsea-nek is. Ez teljesen érthető" - fogalmazott Müller.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A sportigazgató szerint Nagy Ádám megmutatta az Eb-n, hogy tud a legmagasabb szinten játszani, és bár szerinte nem tudnak versenyezni a Hamburg, a Benfica és az Olympique Marseille ajánlatával, de abban reménykedik, hogy mivel Nagy barátnője Budapesten tanul, ezért a focista inkább a bécsi csapatot választja.

Ria-Ria-Hungária! Így érkezett haza a magyar válogatott

A válogatott vasárnap este Belgium ellen esett ki az Európa-bajnokságról. Előtte legyőzte Ausztriát, döntetlent játszott Izlanddal és Portugáliával. Nézd meg a győzelmi videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.