Döbbenet! Életfogytiglant kapott ittas vezetésért egy férfi

ittas vezetés férfi Houston börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves Donald Middleton valószínűleg élete legnagyobb hibáját követte el, amikor ittasan a volán mögé ült. 

A férfit kilencedjére kapták el részegen. Bár a bíróság legtöbbször a vezetői engedély elvételével le szokta zárni az ügyet, most másképp döntöttek: Middleton számtalan alkalommal megszegte a törvényt, így súlyosbították az ítéletet - írja a The New York Times.

Illusztráció Forrás: Sluderlaw

2008-ban például olyan részeg volt, hogy nem tudott megállni a lábán, amikor a rendőrök elkapták. A férfi leghamarabb harminc év múlva kerülhet feltételesen szabadlábra.

Két vonat csapódott egymásnak Texasbanhttp://www.life.hu/news/20160629-ket-vonat-csapodott-egymasnak-texasban.htmlKét tehervonat rohant szemből egymásba, az egyik mozdonyvezető még időben kiugrott. NewsThinkstockMég Ace Ventura is a magyar válogatott sikeréért szurkolt: Videó!http://www.life.hu/news/20160628-a-magyar-valogatott-sikereert-szurkolt-meg-ace-ventura-is-video.htmlMindenki egy emberként szurkolt a magyar csapatért az elmúlt hetekben. Hazatérésük után is több ezren köszöntötték őket, még Ace Ventura is értük szorított. News--69 millió, ötévesnél fiatalabb gyermek halhat meg a közeljövőben http://www.life.hu/news/20160628-szornyu-a-kovetkezo-15-evben-69-millio-otevesnel-fiatalabb-gyerek-halhat-meg.htmlA következő 15 évben 69 millió ötévesnél fiatalabb gyerek halhat meg olyan okokból, amelyek elkerülhetők lennének - figyelmeztetett éves jelentésében az ENSZ Gyermekalapja. NewsOrigo20 ezren fogadták a magyar válogatottat a Hősök terén: Fotók!http://www.life.hu/news/20160628-brutalis-tomeg-20-ezer-ember-fogadta-a-magyar-valogatottat-a-hosok-teren.htmlTeljesen megtelt a Hősök tere, ahol a magyar fociválogatottat fogadták a szurkolók - az M4 szerint körülbelül 20 ezren jelentek meg a téren.News--Ferenc pápa szerint bocsánatot kell kérni a kirekesztés miatt a melegektőlhttp://www.life.hu/news/20160627-ferenc-papa-bocsanatkerest-erdemelnek-a-melegek-nyilatkozott-az-egyhazfo.htmlA katolikus egyházfő szerint az egyház hosszú ideje kirekeszti a melegeket, akiknek inkább tisztelet járna. News--Belgium kiejtett minket az EB-ről - Szépen játszott, de kikapott a magyar válogatotthttp://www.life.hu/news/20160626-belgium-gyozott-magyarorszag-ellen-a-2016os-futball-europa-bajnoksag-nyolcaddontojeben.htmlBelgiummal játszotta a magyar válogatott nyolcaddöntős meccsét a 2016-os futball-EB-n. Kiestünk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.