Elhunyt Elvis Presley gitárosa, Scotty Moore

Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Mike Brown -
halál Elvis Presley Scotty Moore gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
84 évesen halt meg a gitárlegenda, aki nagy hatással volt az egész zenei generációra.

Scotty Moore, Elvis Presley gitárosa otthonában hunyt el kedden. A halál okát nem hozták nyilvánosságra, de az régóta tudható volt, hogy nem örvend jó egészségnek a legenda.

Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Mike Brown

Kollégáit és barátait nagyon megrendítette a szomorú hír, megható sorokkal búcsúztak tőle. “Elvesztettem az egyik legjobb embert, akit ismertem. Szerencsés vagyok, hogy a barátomnak nevezhettem, és annak is örülök, hogy néhány nappal ezelőtt meglátogattam. Ő az a gitáros, aki megváltoztatta a világot… legalábbis az enyémet” - idézte a Rolling Stone a Sun Studio mérnökének, Matt Ross-Spangnek a szavait.

Holttestet találtak egy Tesco fagyasztójábanhttp://www.life.hu/news/20160630-holttestet-talaltak-egy-tesco-fagyasztojaban.htmlThornburyben holtan találták a helyi Tesco pékségének egyik alkalmazottját az áruház egyik fagyasztókamrájában.NewsElhunyt Csete György építőművész, a Nemzet Művészehttp://www.life.hu/news/20160630-elhunyt-csete-gyorgy-epitomuvesz-a-nemzet-muvesze.htmlÉletének 79. évében június 28-án elhunyt Csete György építőművész, a Nemzet Művésze, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, az organikus építészet egyik elindítója. Az építőművészt az MMA saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek. NewsMegdöbbentő dolgok derültek ki a megerőszakolt kétéves kislány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160629-gyermekotthonba-akartak-adni-a-megeroszakolt-keteves-kislanyt.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt még a múlt héten. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. Nemrég pedig újabb meglepő hírek láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. News--Micsoda hős! Király Gábor elképesztő dolgot tett a magyar válogatottért http://www.life.hu/news/20160629-kiraly-gabor-torott-ujjal-csinalta-vegig-a-belgak-elleni-merkozest-micsoda-hos.htmlTalán az egész Európa-bajnokság legnagyobb védését mutatta be Belgium ellen Király Gábor, aki elmondta, De Bruyne lövésénél eltört az ujja, így 55 percet sérülten védett végig. News--Csak egy hajszálon múlt az egyéves kislány élete, akit az apja késelt meghttp://www.life.hu/news/20160629-kessel-tamadt-a-sajat-egyeves-kislanyara.htmlA 31 éves férfi négy napon át kristályozott, majd azt hallucinálta, hogy a családtagjai meg akarják ölni. Az apát most azzal vádolják, hogy 1 éves kislányát legalább négyszer mellkason szúrta egy 21 centis pengéjű késsel. NewsThinkstockVita és dulakodás a Városligetbenhttp://www.life.hu/news/20160629-vita-es-dulakodas-a-varosligetben-a-ligetvedok-es-a-biztonsagi-emberek-kozott.htmlA ligetvédők és a bontást végző cég által megbízott biztonsági emberek dulakodtak. A Városliget Zrt. szerint jogszerű volt a kordonozás és a biztonságiak fellépése, a ligetvédők viszont törvénysértésről beszélnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.