magyar válogatott futball Váczi Zoltán Király Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váczi Zoltán, korábbi válogatott focista csúnyán beszólt a magyar válogatott tagjainak. Szerinte még most is kint lennénk az Eb-n, ha a portugálok ellen vereségre játszunk, és elkerüljük a csoportelsőséget.

"Felháborít, hogy csak nálunk nem volt olyan vezető, aki felismeri, hogy a csoport­elsőség nem jó. Ha másodikként vagy harmadikként jutunk tovább, elkerüljük Belgiumot, és most Izland vagy Portugália helyett mi lennénk ott a nyolc között - nyilatkozta a korábbi játékos, aki nem bánt kesztyűs kézzel Dzsu­dzsák Balázzsal és Király Gá­borral sem - írja a Bors.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

"Azok voltak a csapat gyengéi, akiknek húzni kellett volna a gárdát. Király amikor nem kellett, kijött, amikor kellett, nem jött ki a kapujából, Dzsudzsák pedig a Hősök terén megmutatta, jobban teljesít a mikrofon előtt, mint a pályán. Apropó, Hősök tere...

Úgy fogadták őket, mintha világbajnokságot nyertek volna. Nem szabad túlértékelni ezt a teljesítményt, és a játékosoknak szerényebbnek kellett volna lenniük, és nem ünnepeltetni magukat.

Az 1954-es vb-ezüst­érmeseket nem sztárolták így akkoriban" - mondta Váczi, akinek a szemében sokkal többet érnek

Micsoda hős! Király Gábor elképesztő dolgot tett a magyar válogatottért

Talán az egész Európa-bajnokság legnagyobb védését mutatta be Belgium ellen Király Gábor, aki elmondta, De Bruyne lövésénél eltört az ujja, így 55 percet sérülten védett végig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.