Szörnyű! Üvegszilánkokkal raktak tele egy játszóteret, egy kislány meg is sérült

Forrás: Dreamstime -
játszótér üvegszilánk kislány baleset szörnyűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Smith és kislánya története szinte sokkolta a német közvéleményt. Az édesanya felháborodottan tette közzé a borzalmat, mely a gyermekét érte. 

A család éppen egy vidám vasárnapi délutánt töltött a játszótéren, amikor a kis Demi-Mai a csúszda felé vette az irányt. A kislány egyedül mászott fel a játékra, de amikor lecsúszott, szörnyű dolog történt: a csöppség csurom véresen szaladt oda az anyukájához - írja a Webniusy.

Forrás: Amy Smith

Amy ezután megvizsgálta a csúszdát, ahol törött üvegdarabokat talált.

Nyilvánvaló volt, hogy ezeket valaki szándékosan helyezte el a helyszínen. A rendőrség szerint már jelentettek ilyen esetet a környéken, így most ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Az édesanya most ezzel a fotóval figyelmeztetni szeretne más szülőket is, és arra akar ösztönözni mindenkit, hogy vizsgálják meg a játszóteret, mielőtt a gyereket játszani engedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.