Iszonyú hőség, heves viharok várhatóak

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A hőség miatt szombatra is csaknem az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Nógrád, Vas és Zala megye kivételével az összes megyére kiadták a hőség miatti figyelmeztetést. Mint írták: szombaton tovább erősödik a nappali felmelegedés, így az ország döntő részén 25 Celsius-fok felett, főként az Alföldön 26-27 fok körül alakul a középhőmérséklet. A legalacsonyabb hőmérséklet 15-22 fok között várható. A nappali maximumok 31-34 fok között alakulnak.

Emellett viszont a közeledő hidegfront nyomán szombaton is lehetnek záporok, akár heves zivatarok. Győr-Moson-Sopron és Vas megyére a heves zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt is kiadták az elsőfokú figyelmeztetést.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Ria-Ria-Hungária! Így érkezett haza a magyar válogatotthttp://www.life.hu/news/20160627-igy-erkezett-haza-a-magyar-valogatott.htmlMegérkezett Budapestre a magyar fociválogatott. Az Aranycsapatot a repülőtéren vízágyúval fogadták, az ünneplés egészen a Hősök teréig tartott. A válogatott vasárnap este Belgium ellen esett ki az Európa-bajnokságról. Előtte legyőzte Ausztriát, döntetlent játszott Izlanddal és Portugáliával. News--Belgium kiejtett minket az EB-ről - Szépen játszott, de kikapott a magyar válogatotthttp://www.life.hu/news/20160626-belgium-gyozott-magyarorszag-ellen-a-2016os-futball-europa-bajnoksag-nyolcaddontojeben.htmlBelgiummal játszotta a magyar válogatott nyolcaddöntős meccsét a 2016-os futball-EB-n. Kiestünk. News--Ezt üzenték Afganisztánból a magyar katonák a magyar válogatottnakhttp://www.life.hu/news/20160626-ezt-uzentek-afganisztanbol-a-magyar-katonak-a-magyar-valogatottnak.htmlVasárnap este 21 órakor áll pályára a magyar válogatott a belga csapattal. Az afganisztáni magyar katonák többezer kilométerről szurkolnak a magyar csapatnak. NewsOrigo3 milliós bírságot kapott a levéltár a Kiss-ítélet kiadása miatthttp://www.life.hu/news/20160626-3-millios-birsag-a-kiss-itelet-kiadasa-miatt.htmlA Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság szerint Budapest Főváros Levéltára jogellenesen adta ki egy újságírónak a Kiss László - az úszók volt szövetségi kapitánya - és társai által elkövetett bűncselekmény ügyében 1962-ben meghozott ítéletet.NewsOrigoKisiklott egy skóciai hullámvasút, többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20160626-kisiklott-egy-skociai-hullamvasut-tobben-megserultek.htmlKisiklott egy hullámvasút vasárnap egy skót kalandparkban, és tízméteres zuhanás után egy körhintára esett. A balesetben többen megsérültek.NewsThinkstockSweePee Rambo, a világ legrondább kutyájahttp://www.life.hu/news/20160626-sweepee-rambo-a-vilag-legrondabb-kutyaja.htmlA világ legrondább kutyája címmel kitüntették ki SweePee Rambót a kaliforniai Petalumában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.