Esernyő vagy bikini? Így készülj a jövő héten!

időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnalban záporral-zivatarral érkezett meg a hidegfront, de a lehülés nem sokáig tart, már délutánra ismét sok napsütés várható, mint ahogyan a jövő héten is. 

Hétfőre a front elhagyja térségünket, visszatér a napos, nyári idő, de helyenként még élénk lehet az északi-északnyugati szél. Csapadék nem várható. Hajnalban 11-18, délután 25-28 fok várható.

Kedden is folytatódik a nyári idő, a friss reggelt követően délutánra 27 és 31 fok közé melegszik a levegő. Sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. A déli, délnyugati szél az északi, északnyugati megyékben feltámadhat. Ismét nagyon erős lesz az UV-sugárzás!

Fotó: M.Schmidt János – Origo

Szerdán változóan felhős-napos időre van kilátás, elszórtan ismét készülhetünk zápor, zivatar kialakulására. A változó irányú szél többfelé élénk, helyenként erős, viharos lökésekkel kísért lesz. Délután 23-30 fok között alakul a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.