Hosszú Katinka legyőzhetetlen: újabb érmekkel lett gazdagabb!

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
úszás Hosszú Katinka Vichy versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sportoló három versenyszámot is megnyert a francia nyílt úszóbajnokságon, amelyet a hétvégén rendeztek Vichyben.

A nemzetközi viadal honlapja szerint a többszörös világ- és Európa-bajnok versenyző szombaton előbb 200 méter vegyesen (2:08.93 perc), majd 200 méter háton (2:09.23) győzött. Előbbi versenyszámban Verrasztó Evelyn ötödik lett (2:15.65).

Forrás: MTI/Kovács Anikó

Hosszú Katinka - ugyancsak szombaton - a legjobb idővel (1:57.04) jutott be a 200 méter gyors döntőjébe, ott azonban nem állt rajthoz. Visszalépésének köszönhetően - az előfutamok során a kilencedik eredményt elérő - Verrasztó részt vehetett a fináléban, ahol hatodikként ért célba (2:00.18).

Forrás: MTI/Kovács Anikó

Verrasztó Dávid szombaton 200 méter mellen negyedik lett (2:16.79). Vasárnap Hosszú 400 méter vegyesen győzött (4:35.19), a 200 méter pillangó előfutamából elsőként lépett tovább (2:07.12), ám kihagyta a döntőt, amelyben Verrasztó Evelyn bronzérmet szerzett (2:12.04).

Cukiság hétfőre: így imádja a husky a kiscicájáthttp://www.life.hu/news/20160704-a-husky-nagyon-szereti-a-kiscicat-amit-a-menhelyen-talaltak.htmlMég hogy az állatok nem tudnak maguknak barátot választani? Íme a tündéri husky és a kiscica, akiknél cukibbat ma biztosan nem látsz majd! NewsOrigoElhunyt a koncentrációs táborokat túlélő, Nobel-díjas író, Elie Wiesel http://www.life.hu/news/20160703-nyolcvanhet-eves-koraban-elhunyt-elie-wiesel-holokauszttulelo-es-nobel-bekedijas-amerikai-iro.htmlNyolcvanhét éves korában elhunyt Elie Wiesel holokauszttúlélő és Nobel-békedíjas amerikai zsidó író - közölte szombaton az izraeli Jad Vasem Holokauszt Emlékközpont.News--Bizonyíték: a macskák és a mosómedvék között nincs semmi, de semmi különbség!http://www.life.hu/news/20160702-a-macskak-es-a-mosomedvek-kozott-nincs-kulonbseg-7-foto-ami-bizonyitja.htmlMár régen elnyerték mindenki csodálatát a macskák és a mosómedvék is. Most bemutatunk néhány fotót, ami bizonyítja, nincs is köztük különbség! News--Egy korty péniszkávé?! - Ennél betegebb ma tuti nem leszhttp://www.life.hu/news/20160702-peniszkavet-kinal-az-instagramon.htmlSzívecskés kávé? Jópofa rajzok a lattén? Úgy tűnik, ezeket is lehet überelni. Legalábbis van, akinek sikerült. NewsOrigoDurván beszóltak a magyar válogatottnak: "Nem hősök Királyék"! http://www.life.hu/news/20160630-vaczi-zoltan-csunyan-beszolt-a-magyar-valogatott-tagjainak-szerinte-tulzas-a-felhajtas.htmlVáczi Zoltán, korábbi válogatott focista csúnyán beszólt a magyar válogatott tagjainak. Szerinte még most is kint lennénk az Eb-n, ha a portugálok ellen vereségre játszunk, és elkerüljük a csoportelsőséget. News--Elképesztő videó került elő egy hullaházbólhttp://www.life.hu/news/20160630-feny-derult-egy-hullahaz-remiszto-titkara.htmlFurcsa videó jelent meg az interneten: egy hullaház kamerája rögzítette, amint az egyik holttestből egy árny távozik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.