Fegyveresek végeztek a gyönyörű mexikói modellel

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság modell Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június végén történt a tragédia. 

A 23 éves Karla modellkedett, emellett a helyi tévénél is dolgozott, két kis gyermeke volt. A lány tragédiája akkor kezdődött, amikor néhány hónapja megölték korábbi kedvesét, aki állítólag köthető volt a szervezett bűnözéshez - írja a Daily Mail.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A lány a halála előtt még bulizott, pár órával később törtek rá és családjra a fegyveresek. Kora reggel rontottak a családra, Karla a mosókonyhán át akarta elhagyni a házat, ám rátaláltak, és egy fejlövéssel végeztek vele a rokonai szeme láttára. A szomszédok hívták ki a rendőrséget, ám a támadók addigra elhagyták a helyszínt. A mentők nem tudták megmenteni a lány életét; mire kiértek, már halott volt.

Mexikónak ezen a részen egyébként mostanában a hatóságok szerint egyre nő az erőszak az egymással versenygő drogkartellek között, valószínűleg a modell is belekeveredhetett egy bandaháborúba.

A rejtélyes ügy újabb fordulatot vett: levágott fejet találtak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160705-levagott-fejre-bukkantak-a-turistak-a-tengerparton.htmlDamillal átkötött rongyba csavarták a maradványokat, köveket is tettek bele, de így is partra vetette a víz. NewsThinkstockIdegméreggel permetezett kukoricásba küldték a gyerekeket, kórházba kerültek http://www.life.hu/news/20160705-142-gyerek-kerult-korhazba-eros-idegmereggel-permetezett-kukoricasban-cimereztek.html142 gyerek került kórházba, miután egy erős idegméreggel permetezett kukoricásban címereztek. Mivel rengeteg gyerekről volt szó, összesen hét kórházba vitték őket. News--Mozgássérült lányt vertek meg a reptér biztonsági őrei - Durva fotó!http://www.life.hu/news/20160704-hannah-cohen-raktulelo-lanyt-megvertek-egy-amerikai-repteren.htmlTavaly nyáron szinte bűnözőként bántak a 18 éves, rákból éppen felgyógyult Hannah Cohennel - a sokkoló esetre csak most derült fény. News--Nagyon bizarr: fekete fagyi hódít New York-ban!http://www.life.hu/news/20160704-fekete-szinu-fagyi-az-uj-slager-new-yorkban.htmlMi leginkább a klasszikus ízek hívei vagyunk, New York azonban most egy bizonyos fekete fagyiért rajong. Mutatjuk is! NewsOrigoEgy horrorfilmre ült be a moziba, majdnem belehalt - Megkéselték! (18+)http://www.life.hu/news/20160704-egy-horrorfilmre-ult-be-a-moziba-majd-megkeseltek.htmlCsak egy horrorfilmet akart megnézni, de a moziban horrorrá vált az élete: a nyakába, karjába és tüdejébe is beledöfte a kést egy fekete, raszta hajú, 23 év körüli tettes, aki azonnal elmenekült. News--Lebukott az aranyásó leányzó, de a jutalmát nem teszi zsebre - Videó!http://www.life.hu/news/20160705-kiderult-hogy-a-leanyzo-foglalkozasa-aranyaso-de-egy-eletre-megtanulta-a-lecket.htmlSokaknak ismerős a Micsoda nő című film, ugye? Nos, most a fordítottja esett meg: egy férfi leszólít egy idegen lányt, aki először rá se hederít, majd a srác közli, hogy van egy magánrepülője is. Vajon mi történik ezután? Nézzétek csak! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.