Jim Carrey öngyilkos exe ezekkel a sorokkal búcsúzott szerelmétől

Forrás: Northfoto -
öngyilkos Cathriona White Jim Carrey öngyilkosság üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem egy évvel ezelőtt követett el öngyilkosságot Jim Carrey exe, amit a színész nagyon nehezen viselt. Kiderült, hogy volt barátnője még küldött neki üzenetet, mielőtt megölte magát.

A 28 éves Cathriona White gyógyszer-túladagolással vetett véget az életének egy évvel ezelőtt. Holttestére barátai találtak rá saját otthonában. A szertartás napján az 53 éves Carrey megható üzenettel búcsúzott egykori szerelmétől: "A szerelem nem vész el".

Jim Carrey és Cathriona White Forrás: Northfoto

Kiderült, hogy Cathriona White öngyilkossága előtt még kereste a sztárt, szívszorító üzenetet írt neki. "Nem tudom elhinni, hogy nem vagy itt. Teljesen össze vagyok törve, és próbálom összeszedni a darabokat. Sajnálom, ha úgy érezted, hogy nem voltam ott neked. Én próbáltam a legjobbat nyújtani. Te vagy a családom" - idézte a Daily Mail a nő sorait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.