Mégsem búcsúzhatnak el tisztelői Aigner Szilárdtól?

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
búcsú temetés Pártai Lucia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el az ország időjósa egy hónappal ezelőtt, éppen a hetvenedik születésnapja után. A család ígéretet tett a rajongóknak, hogy leróhatják tiszteletüket, de egyelőre nincs erre időpont.

A hetvenedik születésnapja után egy nappal esett össze otthonában Aigner Szilárd. A barátokat és egykori kollégákat is nagyon megrendítette a hír, ahogy a tisztelőit is. Rengeteg találgatás kapott szárnyra a meteorológus haláláról, többek között az is, hogy depressziós volt. Végül a lánya közleményben reagált a pletykákra.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A család azt ígérte, mindenki végső búcsút vehet majd Aigner Szilárdtól, ám továbbra sincs erre időpont - írja a Bors. A lap megpróbálta felkeresni a jogi képviselőt, valamint Aigner Szilárd özvegyét, de nem kaptak választ a kérdéseikre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.