Gyurta Dani sapkájában úszta át a Balatont egy komlói kisfiú

Forrás:facebook/Gyurta Dani -
úszás Gyurta Dániel Balaton átúszás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Gyurta Dániel úszó ereje nem csak jól megmunkált karjában, hanem úszósapkájában is van.  Facebook oldalán meghirdetett nyereményjátékát, amiben az imént említett ruhadarab volt a tét, egy kisfiú nyerte, aki ebben sikeresen teljesítette a Balaton átúszást.

Olimpiai bajnok úszónk nemrég nyereményjátékot tartott Facebook-oldalán. Lájkolással lehetet részt venni rajta, a nyeremény pedig egy dedikált úszósapka volt.

Egy komlói kisfiú, Molnár Máté volt a szerencsés,

akit Dani ez alkalomból közösségi oldalán be is mutatott. A nyereményt a július eleji Balaton-átúszás előtt adta át az olimpikon, és úgy tűnik vele együtt sikerült erejét is továbbadnia. A komlói kisfiú ugyanis korábban még soha nem próbálta meg átúszni legnagyobb tavunkat. Most először csobbant a Balatonban, és sikerült is teljesítenie a távot – fején a Gyurta Danitól kapott ereklyével. Ráadásul csapattársai közül a legjobb idővel, 1 óra 47 perccel ért célba.

Forrás: facebook/Gyurta Dani

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.