A Life.hu szerkesztősége így szurkol a magyar vízilabdacsapatnak

víz szurkolás olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Játsszanak bárhol, bármikor, vízilabda csapatainknak idegenben is ugyanannyi buzdításra van szüksége, mint amikor itthon mérkőznek meg. Tegyünk azért, hogy külföldön is azt érezhessék, a magyar szurkolók energiája minden pillanatban velük van és erőt ad nekik a sikerhez!

Az E-on júliusban 11 helyszínes vízgyűjtő roadshow keretében járja az országot, amelynek állomásain téged is szeretettel várnak. Látogass el a gyűjtőpontok egyikére és vidd magaddal a sportolók számára felajánlott maximum 2 dl mennyiségű vizet. Ezeket összegyűjtik, megtisztítják, és végül kis üvegcsékbe töltik. A magyar vizek esszenciáját limitált kiadású, egyedi tervezésű ezüst amulettekbe helyezik, majd átadják a sportolóknak, hogy idegenben is úgy érezhessék: az Egy Csepp Hazai Pályán keresztül velük van a szurkolók támogatása. Itt megtalálod a roadshow állomásait és időpontjait, itt keresd a helyszíni installációkat!

A Life.hu szerkesztősége július 12-én, az Alléé bevásárlóközpont előtti gyűjtőponton adta le a sportolók amulettjébe szánt tiszta vizet. Mi így szurkolunk a hazai vízilabda csapatnak. Sok sikert Rióban, mi veletek vagyunk!

Vadas Judit, a Life.hu vezető szerkesztője és Vass Sonja lapmenedzser az Alléé bevásárlóközpont előtti gyűjtőponton Forrás: Life.hu

Kitiltották a focisták gyerekeit az Eb-rőlhttp://www.life.hu/news/20160706-kitiltottak-a-focistak-gyerekeit-az-eb-rol-nem-mehetnek-a-focipalyara.htmlKitiltotta a játékosok gyerekeit az Eb meccseiről az Európai Labdarúgó Szövetség. Pontosabban csak a pályán lettek nemkívánatosak a kicsik. News--Libabőr! Így köszöntötték az izlandi focistákat!http://www.life.hu/news/20160706-izlandi-focistak-oruletes-fogadtatasban-reszesitettek-a.htmlElképesztő fogadtatásban volt részük a franciaországi foci Eb-ről hazatérő izlandi válogatott tagjainak.NewsHoltan találták a világhírű sprinternőt, Julia Balikináthttp://www.life.hu/news/20151120-holtan-talaltak-a-vilaghiru-sprinternot-julia-balikinat.htmlA korábban fehérorosz színekben versenyző sprinternő eltűnését októberben jelentették be, a nyomozás azóta a végére ért - a nőt a napokban Minszk környékén, műanyag zsákba tekerve, mohával eltakarva, holtan találták meg. News--Hamilton üzent Schumacher rajongóinakhttp://www.life.hu/news/20151107-hamilton-uzent-schumacher-rajongoinak.htmlAz Instagramon tisztázta magát az őt ért kritikák miatt Lewis Hamilton. A Mercedes pilótájáról olyan hírek jelentek meg, amelyek szerint kritizálta Michael Schumachert.News--Szmogriadó lép életbe vasárnap hajnaltólhttp://www.life.hu/news/20151107-szmogriado-lep-eletbe-vasarnap-hajnaltol.htmlA Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint vasárnap reggel 6 órától tiltják a legszennyezőbb, fekete környezetvédelmi matricás autók közlekedését. NewsMTI/Beliczay LászlóKíméletlenül végzett két menekült gyerekkel a berlini szexragadozóhttp://www.life.hu/news/20151031-kimeletlenul-vegzett-ket-menekult-gyerekkel-a-berlini-szexragadozo.htmlA férfi beismerte, hogy elrabolta és megölte a négyéves Mohamedet és egy Elias nevű hatéves kisfiút, Mohamedet szexuálisan bántalmazta és megfojtotta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.