Micsoda siker! Nagy Ádám lett az EB legjobb fiatal játékosa

magyar foci nyeremény focista Eb Nagy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar válogatott fiatal középpályása nyerte a Goal.com szavazását, amelyre bárki kattinthatott, így nem csoda, hogy magyar győzelem született.

A Ferencvárost elhagyó, és valószínűleg a Bolognába igazoló játékosnak végül a voksok 54 százalékát begyűjtve sikerült az élen végeznie. A további sorrend: 3. Raphael Guerreiro, 4. Julian Draxler, 5. Joshua Kimmich, 6. Samuel Umtiti, 7. Kingsley Coman, 8. Bartosz Kapustka. Hétfőn a Sky Sportsnál Gera Zoltán végzett az élen az Eb legszebb gólja szavazáson - írja az Origo.

Forrás: Origo

A válogatott egyik legjobbja az Eb-n egy megható üzenetet kapott a kedvesétől, melyet ide kattintva te is elolvashatsz!

Így fejezték ki hálájukat a magyar válogatott tagjai: megható fotók!

"Szép volt fiúk" - hangzott több ezer ember szájából ez a mondat tegnap, a magyar válogatott hivatalos buliján. A srácok persze nagyon meghatódtak a tömeg láttán. Fotó!
Félelmetes vihar nehezítette a vakmerő magyar hajóskapitány útjáthttp://www.life.hu/news/20160712-legradi-mark-vitorlashajo-kapitany-felelmetes-viharba-kerult-a-tengeren.htmlLégrádi Márk, a görög szigetek között küzdött a hatalmas szélviharral és 28 óra kellett ahhoz, hogy elérje a biztonságot jelentő partot. News--Meghódította az internetet a rendőrökkel dacoló bátor nő fotójahttp://www.life.hu/news/20160712-ez-a-foto-hoditotta-meg-az-internetet.htmlLouisianában és Minnesotában is tiltakozó meneteket, tüntetéseket tartottak a fehér rendőrök által elkövetett erőszakos csekemények áldozatául esett feketék emlékére.News--Így lökte félre a szelfiző stewardesst Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/news/20160711-foci-eb-2016-cristiano-ronaldo-nehezen-adta-ki-a-kezebol-a-gyozelmi-serleget.htmlÉrthető módon a focistával madarat lehetett fogatni vasárnap esti győzelmük után, Ronaldónak pedig szinte fájdalmat okozott másnak is odaadni a serleget. NewsOrigoMegfejtettük a lepke jelentését Cristiano Ronaldo életébenhttp://www.life.hu/news/20160711-cristiano-ronaldo-a-portugalok-futballistajanak-arcara-egy-lepke-szallt-megfejtettuk-mit-jelenthet.htmlAz Eb döntő mérkőzésének egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a portugálok emblematikus játékosának zokogó arcára ráreppent egy pillangó. Most megtudhatod, mit akart ezzel üzenni a sors Ronaldónak. News--Griezmann testvére túlélte a párizsi merényleteket, és ott volt az Eb döntőnhttp://www.life.hu/news/20160711-tulelte-a-parizsi-merenyleteket-majd-a-helyszinen-nezte-vegig-ahogy-testvere-elvesziti-az-eb-t.htmlA Bataclanban történt lövöldözés egyik túlélője a lelátón nézte végig, ahogy testvére elveszíti a foci Eb döntőjét. NewsOrigoBrutális mészárlás - 5 gyerekkel is végeztekhttp://www.life.hu/news/20160710-meszarlas-mexikoban-egy-csalad-11-tagjaval-vegeztek.htmlEgy család 11 tagjával, köztük öt gyerekkel végeztek ismeretlen fegyveresek a mexikói Tamaulipas állam fővárosában, Ciudad Victoriában; röviddel a családirtás után a városban megöltek még négy embert, két férfit és két nőt - adta hírül az MTI. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.