Tengeralattjárón látták a múlt héten Vilmos herceget

Forrás: Royal Navy -
tengeralattjáró Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A herceg a múlt héten a skót vizeken járt egy tengeralattjárón. 

A hétvégén Wimbledonban szurkolt feleségével, múlt héten pedig egy tengeralattjárón járt a herceg a skót vizeken.

Forrás: Royal Navy

Egyenruhát is vett Katalin hercegné férje, mivel posztja ezt megkívánta: svájcisapjkát és kék overallt viselt.

Forrás: Royal Navy

A herceg azért járt az angol királyi haditengerészet legújabb, támadásra készített tengeralattjáróján, hogy felavasson 14 'delfint', azaz 14 újdonsült tengeralattjárón dolgozó tengerészt, akik fotót is készítettek a herceggel, bizonyítékül, hogy milyen jól összebarátkoztak vele.

Az MTVA műsorvezetőjének lánya az egyik, akire ájultan találtak a Soundonhttp://www.life.hu/news/20160712-benyi-ildiko-lanya-volt-az-egyik-ajult-tini-a-balaton-soundon.htmlBényi Ildikó, az MTVA műsorvezetőjének lánya volt az egyik lány, akit a Balaton Soundon, egy kanadai zenekar öltözőjében ájultan találtak. Bényi Ildikó először a TV2 hírműsorának, a Tényeknek nyilatkozott.News--Milyen időre számíts a héten? Itt megtudhatod! http://www.life.hu/news/20160712-heti-idojaras-forrosag-utan-jon-a-lehules-vedd-elo-az-esernyodet.htmlIgyál ma minél több folyadékot, mert ma még nagyobb meleg lesz, mint tegnap volt. Cserébe holnaptól jön egy kis enyhülés. News--Gera Zoltáné lehet a foci-EB legszebb gólja http://www.life.hu/news/20160712-gera-zoltan-sokaig-a-harmadik-helyen-allt-de-pentek-estere-az-elso-helyre-kerult.htmlEgy internetes gólszépségversenyen ismét lehet szavazni Gera Zoltán találatára, amelyet a portugáloknak lőtt a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörében. NewsOrigoRonaldo sérülése nagyon súlyos - A gyógyulása közel félévig is eltarthathttp://www.life.hu/news/20160712-ronaldo-serulese-nagyon-sulyos-es-a-gyogyulasa-kozel-felevig-is-tarthat.htmlKomolyabbnak tűnik a portugál játékos sérülése, mint elsőre gondolták. Négy-öt hónapot is kihagyhat miatta. News--Ronaldo sérülése nagyon súlyos - A gyógyulása közel félévig is eltarthathttp://www.life.hu/news/20160712-ronaldo-serulese-nagyon-sulyos-es-a-gyogyulasa-kozel-felevig-is-tarthat.htmlKomolyabbnak tűnik a portugál játékos sérülése, mint elsőre gondolták. Négy-öt hónapot is kihagyhat miatta. News--Fényes nappal raboltak a 4-es 6-os villamosonhttp://www.life.hu/news/20160712-fenyes-nappal-raboltak-a-4-es-6-os-villamoson.htmlDöbbenetes, hogy már fényes nappal sem lehet nyugodtan utazni Budapesten. Hétvégén a 4-es 6-os villamoson fosztottak ki egy szundikáló utast. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.