3 éve lett öngyilkos az ország Bendegúza, Olvasztó Imre

halál Olvasztó Imre öngyilkos öngyilkosság Indul a bakterház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan vélik úgy, hogy az Indul a bakterházat Olvasztó Imre szereplése tette igazi kultuszfilmmé. Az egykori gyermekszínész 2013. július 13-án, éppen 3 évvel ezelőtt saját kezével vetett véget az életének.

Az egész ország a pimasz Regős Bendegúzként ismerte és szerette meg Olvasztó Imrét, akit 3 ezer kamaszfiú közül választottak ki erre a szerepre. A legtöbben úgy gondolják, az Indul a bakterház az ő szereplése nélkül nem lehetett volna az a kultuszfilm, amivé vált.

Három évvel ezelőtt, 47 évesen vetett véget életének Olvasztó Imre, aki nem ismerte a saját szüleit. Intézetben nevelkedett, épp ezért legnagyobb sikerének az életében saját családját tartotta. Nehezen viselte második házasságának válságát, sokan gondolták úgy, hogy ez is közrejátszott az öngyilkosságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.