Élő zombitámadás: a csendes negyed lakóit élőhalottá vált drogosok rémisztgették

Forrás: giphy.com -
drog kórház K2 túladagolás zombi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 30 embert vittek be túladagolás gyanújával Brooklyn egyik negyedéből. Mindegyikük a K2 nevű szintetikus marihuánát használta, mielőtt zombivá válva kóborolt volna az utcán.

Sokkal veszélyesebb a marihuánánál az a K2 nevű szintetikus szer, ami egyre elterjedtebb a világon. A használók szinte eszméletüket vesztik, de az biztos, hogy nincsenek tudatuknál. Összeesnek az utca közepén, vagy éppen lemerevednek. Néhány nappal ezelőtt ennek a szernek a használata miatt szállítottak 33 embert kórházba, miután Brooklyn egyik negyedét elárasztották a zombivá vált drogfogyasztók.

Képünk illusztráció Forrás: giphy.com

Egy helyi lakos videóra vette az esetet, ami valóban úgy néz ki, mint egy filmből vett jelenet. Ő maga is zombitámadásként jellemzi az eseményeket. Ennek a szernek a használata egyre nagyobb problémát okoz világszerte - írja a New York Times.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.