Hivatalos! Ide igazolt a magyar válogatott játékosa, Nagy Ádám

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
játékos focista Bologna Nagy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ádám immár hivatalosan is a Bologna játékosa, adta hírül korábbi klubja, a Ferencváros, valamint új csapata honlapja is.

A 21 éves, tizenegyszeres válogatott középpályás iránt az elmúlt hónapokban több klub is érdeklődött, végül a portugál Benficát és a francia Olympique Marseille-t megelőzve az olasz élvonal előző idényében a 14. helyen végző Bologna lett a befutó - írja az Origo.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A FTC honlapján olvasható hír szerint a Bologna a korábban a sajtóban keringő 3,5-5 millió euró közötti összeggel ellentétben 1,5 millió euróért vette meg a játékost, de az ár "bizonyos feltételek teljesülése mellett elérheti akár az 1,8 millió eurót is" - írja honlapján a magyar bajnok. Kiváncsi vagy Ádám barátnőjére? Ide kattintva te is megnézheted!

Áldozatai vérét itta és közösült a hullákkal a bérgyilkosnő (18+)http://www.life.hu/news/20160715-aldozatai-veret-itta-es-kozosult-a-hullakkal-a-bergyilkosno-juana.htmlMexikó egyik leghírhedtebb bűnszervezetéhez tartozó nő döbbenetes vallomást tett tetteiről. Állítja, hogy közösült a lefejezett holttestekkel, és áldozatainak véréből is ivott gyilkolás után. News--Megrázó videó: így hajtott a kamion az ünneplő tömegbe Nizzában (18+)http://www.life.hu/news/20160715-terrortamadas-nizzaban-megrazo-felvetelek-igy-hajtott-az-unneplo-tomegbe-a-teherauto.htmlA tűzijátékra összegyűlt tömegbe hajtott szándékosan egy teherautó a nemzeti ünnepen Franciaországban. A legfrissebb információk szerint eddig 80 áldozatot követelt a terrortámadás. News--Meghalt Esterházy Péterhttp://www.life.hu/news/20160714-meghalt-esterhazy-peter-iro.htmlElhunyt Esterházy Péter Kossuth-díjas író, a mai magyar prózairodalom egyik legjelentősebb alakja. A tragikus hírt a család és a Magvető Kiadó közölte. Az idei könyvhéten, azaz 2016. június 9. és 13. között jelent meg Esterházy Péter Hasnyálmirigynaplója, amelyben betegségéről írt. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoEmberi maradványokra lehetett licitálni az eBayenhttp://www.life.hu/news/20160713-emberi-maradvanyokra-koponyakra-csontokra-lehetett-licitalni-az-ebayen.htmlEgy cent és 5500 dollá között lehetett licitálni az eBayen emberi csontokra. 237 ember összesen 457 darab koponyát és egyéb csontot ajánlott eladásra. News--Rengeteg a vasúti tömegbaleset- 35-en haltak meg idén vasúti tömegbalesetekben Európábanhttp://www.life.hu/news/20160713-rengeteg-a-vasuti-tomegbaleset-35-en-haltak-meg-iden-vasuti-tomegbalesetekben-europaban.htmlAz eddigi hírek szerint húsz halálos áldozata van a tegnapi olaszországi vonatbalesetnek. Idén már eddig is feltűnően sok katasztrófa történt a síneken, többségük mind emberi mulasztás miatt. News--Videóra vették, mi történt az ájultan talált lányokkal a Soundonhttp://www.life.hu/news/20160713-videora-vettek-mi-tortent-az-ajultan-talalt-lanyokkal-a-balaton-soundon.htmlHa minden igaz, akkor hamarosan fény derülhet az eddig ismeretlen részletekre a Balaton Soundon, az öltözőben ájultan talált lányok ügyében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.