Szívszorító! Így emlékeznek pilótatársai az egy éve elhunyt Bianchira

Valtteri Bottas Jules Bianchi Romain Grosjean
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ma egy éve, hogy 25 esztendősen távozott az élők sorából Jules Bianchi Forma-1-es pilóta.

Erről persze az édesapja mellett a batátai, a pilótársai és a csapatok is megemlékeztek. Valtteri Bottas így köszöntötte egykori csapattársát:

A year ago lost a colleague, ex team-mate, friend and a great driver. Never forgotten! #JB17

Valtteri Bottas (@valtteribottas) által közzétett fénykép,

A francia Romain Grosjean honfitársára emlékezik:

1 year already... I miss you Jules #JB17

Romain Grosjean (@grosjeanromain) által közzétett fénykép,

Fernando Alonso is üzent:

One year already... I miss you my friend. #JB17

Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) által közzétett fénykép,

Nico Hülkenbergnek is hiányzik:

Rest in peace, Jules! Ruhe in Frieden, Jules! #JB17 @saharaforceindiaf1 @f1

Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg) által közzétett fénykép,

Kimi Raikkönen is posztolt:

"Sírok, valahányszor a fotójára nézek" - Ma egy éve halt meg Jules Bianchi!http://www.life.hu/news/20160717-jules-bianchi-apja-sirok-valahanyszor-a-fotojara-nezek-egy-eve-tavozott-a-pilota.htmlNem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna halott fiára, és valahányszor a fotójára néz, sírva fakad. Phillipe Bianchi fia, Jules egy éve történt haláláról, a család fájdalmáról és a versenyző örökségéről beszélt.NewsOrigoDráma! A nyílt utcán késeltek halálra egy férfit Szolnokonhttp://www.life.hu/news/20160717-sokkolo-drama-a-nyilt-utcan-keseltek-halalra-egy-ferfit-szolnokon.htmlEszméletlenül találtak rá Szolnokon arra a 61 éves férfire, akit még július 15-én éjszaka egy másik férfi szurkált halálra.News--Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Sziget Fesztivál egyik fő szervezőjehttp://www.life.hu/news/20160716-autobalesetben-meghalt-a-sziget-fesztival-egyik-szervezoje-dan-panaitescu.htmlA Sziget Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán jelentették be a tragikus hírt, miszerint Dan Panaitescu, aki a kezdetek óta részt vett a fesztivál szervezésében és a legelismertebb promóterek egyike volt, autóbalesetben meghalt. News--Elmarad minden szombati program a Red Bull Air Race-enhttp://www.life.hu/news/20160716-elmarad-minden-szombati-program-a-2016-os-red-bull-air-race-en.htmlMinden programot töröltek a szervezők a szeles és esős időjárás miatt a Red Bull Air Race műrepülő-világbajnoki sorozat budapesti versenyhétvégéjének szombati napján, így a délutáni időmérő edzésre sem kerül már sor - írja az MTI. NewsSebesültek, halottak, harci járművek - Véres fotók a törökországi puccsrólhttp://www.life.hu/news/20160716-katonai-puccsot-kiserelt-meg-a-hadsereg-egy-resze-torokorszagban-veres-fotok.htmlKatonai puccsot kísérelt meg a hadsereg egy része Törökországban péntek este. Ankarában és Isztambulban robbanások hallatszottak, lövöldözés tört ki a katonák és rendőrök között. Sok a sérült, több mint hatvanan meghaltak, sokan közülük civilek. News--"Az emberek fejvesztve menekültek" - Olvasónk beszámolója Nizzábólhttp://www.life.hu/news/20160716-nizzai-merenylet-terrortamadas-olvasoi-beszamolo-a-helyszinrol.htmlAz egész világot megrázta, ami július 15-én Nizzában történt. Egy terrorista az ünneplő tömegbe gázolt kamionjával a tengerparti sétányon, megölve ezzel 84 embert, köztük 10 gyereket. Rengetegen vannak még kórházban, sok sebesült állapota válságos. Az utcákról eltakarították a romokat, az emberek szívében és fejében azonban még mindig káosz uralkodik. Egy olvasónk helyszíni beszámolója követketik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.