Barátnője bántalmazásáért ítélték el a sztárriporter testvérét

Forrás: Thinkstock -
verés család testi sértés riporter bántalmazás felfüggesztett börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maradandó sérüléseket szenvedett a megvert lány, akivel egy haza sztárriporter testvére bánt el. A férfi felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Bűnösnek mondta ki a bíróság azt a férfit, aki barátnőjét bántalmazta, ezzel maradandó károsodásokat okozott a lánynak. A vádlott állítólag egy hazai kereskedelmi tévécsatorna sztárriporterének testvére, aki 4 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott a bántalmazásért.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

„A vádlottat jogerősen bűnösnek mondta ki a bíróság a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettében, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettében

és közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségében, ezért őt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette" - közölte a Borssal a Gyulai Törvényszék szóvivője, Dr. Marton Erika. Aki azt is elárulta, hogy a férfi mellé pártfogót rendeltek ki, pszichiátriai kezelésekre kell járnia, és a próbaidő alatt, azaz négy éven át alkoholt sem fogyaszthat.

Kélpünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A pár 2013 augusztusában jött össze, már abban a hónapban megtörtént az első bántalmazás.

A sértettet az ágyra leszorította, majd mikor a sértett elkezdett sikítozni, egy nagyméretű párnát szorított először a nyakára, a szájára, utána a fejére.

Így a sértettet akarata ellenére továbbra is az ágyon tartotta. A sértett próbált szabadulni, de a vádlott csak akkor engedte el, amikor fulladozni kezdett. A sértettben halálfélelem alakult ki. Ezután a sértettet újra leszorította, és a műszempilláit elkezdte kitépkedni" - írja a lap. Azonban nem ez volt az egyetlen eset. Néhány hónappal később, egy fesztivál után tártek haza, a férfi otthonában folytatták a bulit. Az illető durva szavakkal illette a sértettet, aki emiatt távozni akart. "Mikor a kapuhoz ért, a vádlott is megjelent, kiabálni kezdett és több alkalommal homlokon fejelte. A sértett elindult, de a vádlott egy üres pálinkásbutéliát dobott utána, és miután a sértett a kapun kijutott, az utcára is követte őt.

Ezt követően hátulról belemarkolt a sértett hosszú hajába, belerúgott a sértett bal combjába, és belökte őt az út menti árokba.

Amikor a sértett az árokba esett, a sérülése okozta fájdalom miatt zokogni kezdett. A vádlott az árok partján megállt, és megfenyegette azzal: „ne merjél feljelenteni, mert a szüleid háza égni fog!" – olvasható a törvényszék közleményében. Állítólag a lány keze eltört, többször operálni kellett, természetesen lelkileg is nagyon megviselték őt és családját is az elmúlt évek. A lap megkereste a férfi testvérét is a tévécsatornán keresztül, ám ő nem akart nyilatkozni az ügyről.

Megvan Magyarország legszebbje: Gelencsér Tímea képviselheti hazánkat!http://www.life.hu/news/20160717-o-magyarorszag-legszebbje-gelencser-timea-kepviselheti-hazankat-nemzetkozi-versenyeken.htmlTatár Csilla ragyogóan szép volt, Kulcsár Edina pedig egy perc alatt változott át énekesből dívává. Sztárokból nem volt hiány a Magyarország Szépe döntőjében, és persze sportolókból sem. Utóbbi kategóriát Dzsudzsák Balázs képviselte. News--Szívszorító! Így emlékeznek pilótatársai az egy éve elhunyt Bianchirahttp://www.life.hu/news/20160717-igy-emlekeznek-pilotatarsai-az-egy-eve-elhunyt-jules-bianchira.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ma egy éve, hogy 25 esztendősen távozott az élők sorából Jules Bianchi Forma-1-es pilóta. News--"Sírok, valahányszor a fotójára nézek" - Ma egy éve halt meg Jules Bianchi!http://www.life.hu/news/20160717-jules-bianchi-apja-sirok-valahanyszor-a-fotojara-nezek-egy-eve-tavozott-a-pilota.htmlNem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna halott fiára, és valahányszor a fotójára néz, sírva fakad. Phillipe Bianchi fia, Jules egy éve történt haláláról, a család fájdalmáról és a versenyző örökségéről beszélt.NewsOrigoTragikus hirtelenséggel elhunyt a Sziget Fesztivál egyik fő szervezőjehttp://www.life.hu/news/20160716-autobalesetben-meghalt-a-sziget-fesztival-egyik-szervezoje-dan-panaitescu.htmlA Sziget Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán jelentették be a tragikus hírt, miszerint Dan Panaitescu, aki a kezdetek óta részt vett a fesztivál szervezésében és a legelismertebb promóterek egyike volt, autóbalesetben meghalt. News--Elmarad minden szombati program a Red Bull Air Race-enhttp://www.life.hu/news/20160716-elmarad-minden-szombati-program-a-2016-os-red-bull-air-race-en.htmlMinden programot töröltek a szervezők a szeles és esős időjárás miatt a Red Bull Air Race műrepülő-világbajnoki sorozat budapesti versenyhétvégéjének szombati napján, így a délutáni időmérő edzésre sem kerül már sor - írja az MTI. NewsSebesültek, halottak, harci járművek - Véres fotók a törökországi puccsrólhttp://www.life.hu/news/20160716-katonai-puccsot-kiserelt-meg-a-hadsereg-egy-resze-torokorszagban-veres-fotok.htmlKatonai puccsot kísérelt meg a hadsereg egy része Törökországban péntek este. Ankarában és Isztambulban robbanások hallatszottak, lövöldözés tört ki a katonák és rendőrök között. Sok a sérült, több mint hatvanan meghaltak, sokan közülük civilek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.