Szívszorító sorok: így mondott köszönetet a Máltán vízbe fúlt fiú anyja

Málta tenger fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családi nyaralásnak hatalmas tragédia lett a vége. Máltán egy 17 éves magyar fiú valószínűleg a tengerbe veszett, miután nem tért vissza a partra az úszásból.

Sajnos valószínűleg elragadta a tenger azt a 17 éves magyar fiút, aki Máltán az öccsével indult úszni a szeles, rossz időben. A partra már csak a 15 éves fiú tért vissza. A helyi vízirendészek azonnal a keresésére indultak.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A viharos időjárás miatt néhány órával a keresés megkezdése után fel kellett függeszteni a kutatást. Helikopterrekkel is próbáltak később a fiú nyomára bukkanni, de három napon át hiába keresték. Hivatalosan egyelőre még nem jelentették be a fiú halálát - írja a Blikk, de édesanyja egy helyi hírportál kommentjei között már kifejezte köszönetét a támogatásért, amit ott kaptak. "Nagyon meghatódtam a kommentektől és a támogatástól, amit kapunk.

Óriási a fájdalmunk, csak az a gondolat segít ezt elviselni, hogy habár a tenger, amit nagyon szeretek, elvette tőlem az egyik fiamat, a másikat viszont hagyta menekülni.

Köszönetet szeretnék mondani Máltának, a hatóságnak, a rendőrségnek, a mentőcsapatoknak, a kórházi csapatnak, szállásadóinknak az együttérzésért, valamint a támogatást és a segítséget, amit tőlük kaptunk. Szeretett fiam nevében is szeretném megköszönni mindazt, amit a máltaiak tettek" - írta a nő.

Nem foglalkozott kislánya sérüléseivel a megerőszakolt kétéves anyukájahttp://www.life.hu/news/20160718-megeroszakolt-keteves-kislany-anyukaja-nem-foglalkozott-gyermeke-seruleseivel.htmlElőzetes letartóztatásba helyezték a megerőszakolt kétéves kislány édesanyját és nevelőapját, J. Szilviát és H. L. Józsefet, akikkel szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyomoz a rendőrség. Azzal gyanúsítják a párt, hogy sanyargatták a gyerekeket.News--Barátnője bántalmazásáért ítélték el a sztárriporter testvéréthttp://www.life.hu/news/20160718-baratnoje-bantalmazasaert-iteltek-el-a-kereskedelmi-csatorna-sztarriporterrenek-testveret.htmlMaradandó sérüléseket szenvedett a megvert lány, akivel egy haza sztárriporter testvére bánt el. A férfi felfüggesztett börtönbüntetést kapott. NewsThinkstockMegvan Magyarország legszebbje: Gelencsér Tímea képviselheti hazánkat!http://www.life.hu/news/20160717-o-magyarorszag-legszebbje-gelencser-timea-kepviselheti-hazankat-nemzetkozi-versenyeken.htmlTatár Csilla ragyogóan szép volt, Kulcsár Edina pedig egy perc alatt változott át énekesből dívává. Sztárokból nem volt hiány a Magyarország Szépe döntőjében, és persze sportolókból sem. Utóbbi kategóriát Dzsudzsák Balázs képviselte. News--Vége az ócska időjárásnak: Hétfőtől visszatér a nyár!http://www.life.hu/news/20160717-idojaras-elorejelzes-vegre-vege-az-ocska-idonek-hetfotol-visszater-a-nyar.htmlA jövő héten is várható eső, de ezzel együtt már több lesz a napsütés és melegszik is a levegő, ismét 30 Celsius-fok körüli maximumokra lehet számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből. News--Szívszorító! Így emlékeznek pilótatársai az egy éve elhunyt Bianchirahttp://www.life.hu/news/20160717-igy-emlekeznek-pilotatarsai-az-egy-eve-elhunyt-jules-bianchira.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ma egy éve, hogy 25 esztendősen távozott az élők sorából Jules Bianchi Forma-1-es pilóta. News--"Sírok, valahányszor a fotójára nézek" - Ma egy éve halt meg Jules Bianchi!http://www.life.hu/news/20160717-jules-bianchi-apja-sirok-valahanyszor-a-fotojara-nezek-egy-eve-tavozott-a-pilota.htmlNem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna halott fiára, és valahányszor a fotójára néz, sírva fakad. Phillipe Bianchi fia, Jules egy éve történt haláláról, a család fájdalmáról és a versenyző örökségéről beszélt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.