Majdnem tengerbe fulladt egy magyar férfi, miközben Pokémont kergetett

tenger játék telefon Pokémon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi a zárai víziorgonáknál annyira belemerült a játékba, hogy megcsúszott a betonszegélyen, és a vízben kötött ki. 

A tengerben úszók azonnal a bajba esett szerencsétlen segítségére siettek. A férfi később elmondta, hogy már talált a helyszínen Pokémont, de ezúttal annyira belefeledkezett a játékba, hogy nem figyelt oda. A baleset anyagi kárral járt: a kezében lévő telefon, illetve a hátizsákjában lévő két táblagép tönkrement – írja az Index.hr horvát hírportál. Az alkalmazáson korábban Szebeni István is kiakadt, erről itt olvashatsz bővebben.

Forrás: NurPhoto/Hitoshi Yamada/NurPhoto/Hitoshi Yamada

A játék azóta vezeti a letöltési listákat, hogy július hatodikán megjelent az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Új-Zélandon. Rekordidő alatt: indulása után négy és fél órával első lett az ingyen letölthető appok toplistáján Amerikában. Rekordsebességgel, mindössze 14 óra alatt vált az első számú, legtöbb pénzt hozó appá – összehasonlításképp a Clash Royale-nak ehhez 57 óra kellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.