Sok barátja nem tudja elbúcsúztatni Somló Tamást

Fotó: Hajdú D. András /Origo -
Somló Tamás temetés fájdalomcsillapító zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keddre virradóra 68 éves korában hunyt el Somló Tamás, aki régóta küzdött súlyos betegségével. Temetését csütörtök délután tartják, sok barátja nem tud ott lenni.

Még nem tudni, hogy nyilvános lesz-e Somló Tamás temetése, amit csütörtök délután tartanak. A zenészlegenda keddre virradóra hunyt el, 68 éves volt. A Kozma utcai izraelita temetőben helyezik örök nyugalomra, sajnos sok barátja nem tud ott lenni.

Fotó: Hajdú D. András /Origo

Freinreisz Károly és Kóbor János már biztosan nem tudja utolsó útjára elkísérni a zenésztársukat, ugyanis mind a ketten külföldön tartózkodnak. Benkő László viszont ott lesz Somló Tamás temetésén - írja a Blikk. Szerda este a Tabánban emlékeztek meg tisztelői és rajongói a zenészről, aki hosszú betegség után hunyt el. Állítólag nagyon nagy fájdalmai voltak a zenésznek, mindennek ellenére fájdalomcsillapítók nélkül vészelte át az utolsó időszakot – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.