Somló Tamást 100 éves anyja kísérte utolsó útjára

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Somló Tamás halál búcsú temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somló Tamás kedden adta fel a küzdelmet a súlyos betegséggel, halála az egész országot megrázta. Temetését csütörtökön tartották.

Keddre virradóra hunyt el Somló Tamás, 68 éves volt a zenészlegenda. Búcsúztatóját szerdán tartották a Tabánban, temetésére csütörtökön került sor. A szertartást Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben tartotta Kardos Péter főrabbi. A zenész kollégái, barátai közül a legtöbben ott voltak, hogy elkísérjék utolsó útjára Somló Tamást.

A gyászoló család Somló Tamás temetésén Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Természetesen a családtagok, gyerekek és rokonok is ott voltak a temetésen, ahogy Somló Tamás nevelőanyja is. A 100 éves Margit néni is elbúcsúzott szeretett fiától, a barátok nevében pedig Léderer Pál újságíró beszélt a ravatalnál. "Elment egy nagy ember, egy igazi mensch, jól írta Presser Gabi: Tomi nélkül vacakabb lett a világ" - mondta többek között az újságíró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.