lövöldözés Malmö
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség lezárta a Malmö Rosengård városrészén lévő bevásárlóközpont környékét, írja a The Local. Egy férfit kórházba szállítottak a mentők.

Egyelőre nem tudni, milyen súlyosak a meglőtt sérülései. A helyszínen lévő egyik rendőr szerint a férfit valószínűleg a lábán érte a lövés. A lap szerint egyelőre senki sem hagyhatja el a bevásárlóközpontot. Még nem tudni, letartóztattak-e bárkit.

Harmincöt év börtönt kapott minden idők egyik legnagyobb drogdílerehttp://www.life.hu/news/20160726-harmincot-ev-bortont-kapott-minden-idok-egyik-legnagyobb-drogdilere-daniel-barrera-barrera.htmlHarmicöt éves börtönbüntetést szabott ki helyi idő szerint hétfőn egy manhattani bíró a kolumbiai Daniel Barrera Barrerára, aki "El Loco" vagyis az őrült néven volt ismert a kolumbiai alvilágban. News--Ma hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási felvételi ponthatárokat http://www.life.hu/news/20160726-ma-hozzak-nyilvanossagra-az-idei-felsooktatasi-felveteli-ponthatarokat.htmlMa este hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. A diákokat a fővárosban az Infoparkban várják Pont Ott Partival, de több vidéki városban is tartanak hasonló ponthatárváró programot. News--Megtette "utolsó körét" az Uberhttp://www.life.hu/news/20160723-az-uber-kozossegi-szemelyszallito-az-utolso-kor-elnevezesu-demonstracioja-budapesten.htmlAz Uber közösségi személyszállító Az utolsó kör elnevezésű demonstrációt tartott Budapesten.News--Meztelenül fürdött egy nő egy budapesti szökőkútbanhttp://www.life.hu/news/20160723-meztelenul-furdott-egy-no-egy-budapesti-szokokutban-a-jaszai-mari-teren.htmlAz agyára mehetett a meleg egy nőnek pénteken délután, aki tökpucéran fürdőzött a budapesti Jászai Mari téri szökőkútban. NewsLövöldözés egy müncheni bevásárlóközpontban, több halott is lehethttp://www.life.hu/news/20160722-lovoldozes-egy-muncheni-bevasarlokozpontban-tobb-halott-is-van.htmlTöbben meghaltak, amikor péntek délután egy férfi lövöldözni kezdett egy müncheni bevásárlóközpontban. Később egy másik helyszínen, a plázától öt kilométerre is lövöldöztek - jelentette a Süddeutsche Zeitung című helyi lap weboldala. News--Felmérés: A nevettetők korábban halnak mint a vígjátéki vagy drámai színészek - Megfejtették, mi lehet az okahttp://www.life.hu/news/20160723-a-nevettetok-korabban-halnak-mint-a-vigjateki-vagy-dramai-szineszek.htmlA felmérések szerint a humoristák korábban halnak meg, mint a vígjátékokban, illetve drámai szerepekben feltűnő filmszínészek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.