Autóbalesetet szenvedett és belehalt sérüléseibe Szalai Balázs magyar focista

halál gyász kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 9-én reggel 7.45-kor hatalmas csattanással tarolta le egy teherautó három dányi fiatal autó­ját a Pest megyei Isaszeg közelében. A legsúlyosabb sérült Szalai Balázs, a dányi focicsapat 24 éves játékosa volt.

A fiatalembert mindenki ismerte a településen, élete volt a foci. Bár mentőhelikoptert küldtek a haldokló focistáért, később belehalt sérüléseibe - írja a Blikk.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A család szerint a leszállás után fél óra telt el a kórházi betegfelvételig – ezt állítja Szalai Róbert, az elhunyt fiatal gyászoló testvére. Az Országos Mentőszolgálat adatai szerint a mentőhelikopter 9 óra 9 perckor szállt fel a sérülttel, és 9 óra 24-kor meg is érkezett. Azonban

Balázs a baleset másnapján életét vesztette.

Szalai Balázs ellátásáról az alábbi közleményt adta ki a Merényi-kórház

Szalai Balázsnak az ESZSZK Merényi Gusztáv Kórház telephelyi Traumatológiai Osztályán történt ellátásával kapcsolatban megjelent hírrel kapcsolatban az alábbiakról szeretném tájékoztatni. Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház visszautasítja mindazon alaptalan híreszteléseket,a melyek arról szólnak, vagy arra engednek következtetni, hogy a július 9-én súlyos, életveszélyes állapotban a Merényi Gusztáv Kórház traumatológiai osztályára szállított Szalai Balázs ellátása késedelmesen, nem a beszállításának időpontjával azonosan kezdődött volna meg.

A rendkívül súlyos állapotban, többszöri újraélesztést, tartós keringésleállást követően beszállított beteg szakszerű ellátását kollégáink azonnal megkezdték, azonban olyan mértékű, az élettel összeegyeztethetetlen sérülésekkel érkezett intézményünkbe, hogy az ellátó személyzet erőfeszítései ellenére nem volt lehetőség életének megmentésére.

A beteg zárójelentésen szereplő időpont az intenzív osztályos felvételt jelenti. A kórházi egészségügyi dokumentáció tanúsága szerint a beteg ambuláns ellátása 09:23 órakor, a mentőszolgálattól történő átvétel időpontjában haladéktalanul megkezdődött.

Amikor súlyos állapotban lévő beteg érkezik intézményünkbe, akkor az erőforrásainkat teljes egészében arra használjuk, hogy mindent megtegyünk az állapotának stabilizálása érdekében, az osztályos felvétel csak az azonnal szükséges sokktalanítás, életmentő vizsgálatok és beavatkozások elvégzése után történik meg.
A szülők fizettek azért, hogy a HIV fertőzött férfi elvegye gyermekük szüzességéthttp://www.life.hu/news/20160727-a-szulok-fizettek-azert-hogy-az-aids-es-ferfi-elvegye-a-gyermekuk-szuzesseget.htmlEric Aniva munkáját tekintve "hiéna". Malawiban ugyanis így nevezik azokat a férfiakat, akiknek azért fizetnek a szülők, hogy elvegye lányaik szüzességét. Erőszakkal. News--Négy darab ecstasy tablettát fogyasztott a Balaton Soundon meghalt lányhttp://www.life.hu/news/20160727-balaton-soundon-meghalt-lany-4-darab-ecstasy-tablettat-fogyasztott-sok-vizet-ivott-agyodemat-kapott.htmlA Balaton Soundon meghalt fiatal lány, Zsófi a hírek szerint újdonsült szerelmével és barátaival indult a fesztiválra, ahonnan többé nem tért haza... NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoBizarr lopás: bugyijukba dugták az édességethttp://www.life.hu/news/20160727-moszkvaban-ket-no-bizarr-modon-lopott-bugyijukba-dobtak-az-edesseget.htmlPáratlan taktikát eszelt ki két nő Moszkvában, hogy eltulajdoníthassanak némi édességet. Bugyijukba dugták a szajrét, majd kitotyogtak a boltból. NewsOrigoElképesztő szerencse: tombolán nyert luxushotelt egy férfihttp://www.life.hu/news/20160727-tombolan-nyert-luxusszallodat-az-ausztral-joshua-49-dollarert.htmlMinden bizonnyal ez volt Joshua élete legjobban elköltött 49 dollárja, ugyanis ennyiért vette meg azt a tombolát, amivel egy egzotikus luxushotelt nyert. NewsOrigoLégrádi Márk különleges társra lelthttp://www.life.hu/news/20160727-legradi-mark-hajoskapitany-tarsra-lelt-igy-lesz-aki-vele-tart-a-foldkoruki-utra.htmlA világ körüli útra készülő hajóskapitány cuki utazótársat kapott, akivel együtt hódítják majd meg a hatalmas hullámokat. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huTragédia! Hajnalban elhunyt az Operettszínház színésze, Marik Péterhttp://www.life.hu/news/20160727-marik-peter-78-eves-volt-a-szinesz-sulyos-betegseg-utan-hunyt-el.htmlMély fájdalommal tudatjuk, hogy rövid, de súlyos betegség után ma hajnalban elhunyt Marik Péter - tudatta pár perccel ezelőtt a Budapesti Operettszínház a Facebookon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.