Elfogták a gödöllői, tragédiával végződött rablás gyanúsítottját

halál Gödöllő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a Turay Ida Színház egyik munkatársa, Zsófia. A 24 éves lány meg akarta akadályozni, hogy ellopják autóját, de a tolvaj egy árokba borult a kocsival, ami maga alá temette az áldozatot is. A tettes elmenekült a helyszínről. A férfit a tragédia másnapján, péntek délután elfogták.

A rendőrség elfogta a csütörtökön, Gödöllőn történt tragédia gyanúsítottját. A férfit elrabolta a Turay Ida színház fiatal munkatársának autóját, s mikor a lány az ajtóba kapaszkodva vissza akarta szerezni a kocsit, az autó az árokba borult, agyonnyomta a lányt, a tettes pedig elmenekült - számolt be a Blikk.

A lap szerint a férfi a 100 tagú cigányzenekarból kivált muzsikusok által alapított,

Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttesnek a tagja volt.

Zsófia, akit a saját autójával gázoltak halára Gödöllőn Forrás: Facebook

Mint arról beszámoltunk, egy 24 éves nő vesztette életét, amikor a rablótól próbálta visszaszerezni autóját. A Turay Ida színház munkatársa, Zsófia otthona közelében állt meg, hogy kinyissa házuk kapuját. Egy férfi azonban beugrott a helyére, és tolatás után próbált elhajtani,

a lány viszont belekapaszkodott a járműbe.

Egy hirtelen kormánymozdulat után a kocsi egy közeli, két méter mély árokba borult, maga alá temette a fiatal nőt, aki azonnal meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.