Nem semmi! Magyar csapat forgathatott Ferenc pápával

fotó Ferenc pápa On The Spot katolikus egyház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Duna TV műsorának vezetői, Cseke Eszter és S. Takács András a kisfiukat is magukkal vitték, aki rögtön elkapta a pápa nyakában lógó keresztet. 

"Amikor megismerkedtünk az egyetemen, félig poénból azt tervezgettük, hogy egyszer majd forgatunk a pápával. Pont az tetszett egymásban a legjobban, hogy még az ilyen őrült ötletekre sem mondta egyikünk sem, hogy lehetetlen, legfeljebb jót röhögtünk rajta. De arról álmodni sem mertünk, hogy mi mutathatjuk majd be a pápának a következő filmünk főszereplőjét, az egyetlen zsidó asszonyt, aki Auschwitzban született a tábor felszabadítása előtt, és túlélte. A helyzet komolyságát oldandó, magunkkal vittük a fiunkat is, aki rögtön elkapta Ferenc pápa keresztjét" - írták oldalukra.

Forrás: Facebook/On The Spot

Bár ritkán beszélnek a magánéletükről, most mégis úgy érezték, meg szeretnék osztani boldogságukat a világgal. Eszter az On The Spot hivatalos Facebook oldalára töltött fel egy képet még decemberben, melyen kisfiával a karjában látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.