Elgázoltak egy fiatal nőt Pokémon Go-zás közben

Forrás: NurPhoto/Hitoshi Yamada/NurPhoto/Hitoshi Yamada -
gázolás Ausztrália Pokémon Go
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyalogosátkelőn, lopott autóval gázolta el a 22 éves Tanami Naylert a sofőr, aki a piros lámpa ellenére fékezés nélkül száguldott át a kereszteződésen. A sofőr gyalog menekült el a helyszínről.

Fékezés nélkül elgázolta, majd 70 méteren keresztül vonszolta a fiatal lány élettelen testét a 21 éves sofőr Ausztráliában. A lány étterembe indult barátjával hajnalban, miközben összekötve a kellemeset a hasznossal pokémonokra is vadásztak. A gyalogosátkelőn mentek volna át éppen, amikor megtörtént a szörnyűség.

Forrás: NurPhoto/Hitoshi Yamada/NurPhoto/Hitoshi Yamada

A nagy sebességgel haladó autó elütötte a fiatal lányt, miközben barátja csak tehetetlenül nézte, hogyan vonszolja magával a kocsi az élettelen testét. A 21 éves sofőr korábban lopta el az autót, ezért ment olyan gyorsan a városban. Egy fának, és egy oszlopnak is nekiütközött a kocsival, majd gyalogosan próbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták a férfit, akár 20 évre is rács mögé kerülhet - írj a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.